Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. marec 2017

Dizajn pre deti

Prvý veľký predajný event dizajnových značiek pre deti v Bratislave sa bude konať 24. - 26.

Dizajn pre deti

Prvý veľký predajný event dizajnových značiek pre deti v Bratislave sa bude konať 24. - 26. marca 2017 v Starej tržnici. Počas neho predstaví viac ako 50 značiek zo Slovenska a Čiech novinky v oblasti detksej módy, hračiek, knižiek, nábytku či dekoru, to všetko pre deti od 0-12 rokov.

Prvý ročník je zameraný najmä na pôvodné slovenské a české značky, lokálne obchody a online shopy s ponukou zahraničných dizajnových značiek. Okrem týchto sa návštevníkom predstaví aj ikonická francúzska značka Petit Bateau, ktorá sa na Slovensku odprezentuje po prvýkrát.

Podujatie Kid. vzniklo spojením 5 mám, ktoré okrem značných manažérskych skúseností spája aj láska k dizajnu. „Chceme priniesť výber toho najlepšieho, čo sa pre deti vyrábaa a spojiť na jednom mieste predajcov, ktorí kladú vysoké nároky na kvalitu a dizajn. Spojili sme svoje sily pre tri dni plné krásna,“ dodáva Katarína Morávková, ktorá má na starosti predajcov.

DIZAJNÉRI DEŤOM
Detstvo je obdobie, kedy sa najviac rozvíjame a vnímame svet, estetiku nevynímajúc. Inšpirovať ku vnímaniu krásna vôbec po prvýkrát budú aj prestížni slovenskí módni návrhári. Martin Hrča, Lenka Sršňová, Michaela Bednárová predstavia verejnosti svoje limitované edície určené výhradne deťom. Z Paríža pricestuje aj slovenská dizajnérka doplnkov z hodvábnych kravát, Zuzana Mikytová. V spoločnom „petit couture výstavnom priestore“ sa môžete tešiť na oblečenie, topánky, čelenky, legíny, či dizajnové ruksaky pre najmenších.

POĎME SA ZABAVIŤ
Kid. shop up nebude iba o nakupovaní, okrem 3 predajných dní budú pre návštevníkov a deti pripravené celodenné zážitky a aktivity rôzneho druhu. „Na svoje si prídu otcovia aj deti, ktorých čakajú rôzne workshopy, divadielko či koncert Uspávanky. Skrátka všetko preto, aby mala mama čo najviac pokoja na nakupovanie," dodávajú Katka Hulíková a Katka Rohaľová, ktoré majú v réžii aj sprievodný program. Pre návštevníkov bude samozrejme k dispozícii aj chill out zóna/kaviareň, parking pre kočíky a kútik na kojenie a prebaľovanie.

TRI SUDIČKY
Kid. shop up je prvým podujatím svojho druhu na Slovensku. S hrdosťou môžeme oznámiť, že túto novú udalosť podporia svojou prítomnosťou aj tri známe mamy, milovníčky dizajnu a ambsádorky projektu - Kristína Farkašová, Tamara Šimončíková Heribanová a Ivica Jusková.

    1139

    Súvisiace články