Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. marec 2017

4 x trench coat

Jarné počasie je ako stvorené pre trench coat. Dokonale sa prispôsobí takmer všetkým podmienkam- dažďu, vetru, zahreje vás, ale nie zase príliš.

4 x trench coat

Jarné počasie je ako stvorené pre trench coat. Dokonale sa prispôsobí takmer všetkým podmienkam- dažďu, vetru, zahreje vás, ale nie zase príliš. Je dokonalým spoločníkom do jari. Vy už máte ten svoj?

Klasický

Klasický trench coat patrí medzi tie kúsky, ktoré by nemali chýbať naozaj v každom šatníku. Jeho všestrannosť a využiteľnosť ho zároveň zaraďuje medzi nestarnúce legendy, ktoré nikdy nevýjdu z módy. Hodí sa džínsom, šatám, ale aj formálnejším odevom. Kombinovať ho pokojne môžete k lodičkám, balerínam a báť sa nemusíte ani tenisiek.

burberry

Burberry

Netradičný

Ak vás klasika predsa len nebaví, skúste vzory, potlače a netradičné prvky. Modely podobného typu však vyžadujú trochu viac kreativity a odvahy pri kombinovaní.

altuzarra

Altuzarra

Krátky

Kratšia alternatíva klasiky vás poteší najmä počas teplejších dní, kedy vám poskytne viac voľnosti, ale aj versatility.

lemaire

Lemaire

Vesta

Ak sa nebudete chcieť vzdať svojho trench coatu ani počas tých najteplejčích dní, vašim riesšením je vesta alebo šaty, ktoré nápadne pripomínajú práve tento kabát. Ak sa rozhodnete pre túto alternatívu, určite ju vyskúšajte v olivovo zelenej variante.

victoria beckham

Victoria Beckham

    1123

    Súvisiace články