Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. október 2016

Peter Pilotto pre značku Swarovski

Módny návrhár Peter Pilotto je známy využívaním kryštálov Swarovski vo svojich modeloch, preto nie je prekvapením, že sa pustil do dizajnu šperkov a to práve v spolupráci so značkou Swarovski. Peter Pilotto a Christopher Vos vytvorili kolekciu s názvom Arbol na sezónu jeseň/zima 2016, ktorá bola odprezentovaná počas posledného Fashion Weeku v Londýne.

Peter Pilotto pre značku Swarovski

Módny návrhár Peter Pilotto je známy využívaním kryštálov Swarovski vo svojich modeloch, preto nie je prekvapením, že sa pustil do dizajnu šperkov a to práve v spolupráci so značkou Swarovski.

Peter Pilotto a Christopher Vos vytvorili kolekciu s názvom Arbol na sezónu jeseň/zima 2016, ktorá bola odprezentovaná počas posledného Fashion Weeku v Londýne. Inšpirovaná je prírodou a jej komponentmi, od najmenších molekúl až po kvetované vzory, ale aj mechanizmami modernej doby či umením. V kolekcii Arbol posúvajú hranice vnímania šperku za pomoci využitia kryštálov v sochárskom duchu. Všetky šperky z tejto kolekcie majú významne umelecký nádych, no pritom sú ľahko nositeľné a jednoducho kombinovateľné. Vyberať si môžete z náhrdelníkov, náramkov, náušníc či prsteňov, ktoré žiaria výraznými farbami.

Dizajnérske duo tak prinieslo pestrosť, dynamiku a grafický element do šperkov, čo sa tak často nevidí. Vďaka tomu vytvorili výrazné, no pritom jemné šperky. Tie nájdete aj v predajniach Swarovski na Slovensku.

Foto: archív značky

    1770

    Súvisiace články