Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. október 2016

Sprievodca zimnými trendmi: Obuv a doplnky

Čo by nemalo chýbať vo vašom šatníku počas sezóny jeseň/ zima? Pánsky štýlJeden z najhorúcejších módnych trendov hrá hlavnú úlohu aj pri obuvi a doplnkoch.

Sprievodca zimnými trendmi: Obuv a doplnky

Čo by nemalo chýbať vo vašom šatníku počas sezóny jeseň/ zima?

Pánsky štýl
Jeden z najhorúcejších módnych trendov hrá hlavnú úlohu aj pri obuvi a doplnkoch. Chýbať by teda nemal ani vo vašom šatníku. Siahnite po klasických šnurovacích topánkach, alebo po chelsea čižmách. Doplňte jednoduchou kabelkou pripomínajúcu kufrík.

 

Nad koleno
Čižmy nad koleno sú sofistikované a pritom sexi. Navyše vás zahrejú, takže sa nemusíte brániť minisukni ani počas chladnejších dní. Skombinujte ich so striebornými doplnkami pre dokonalý zimný look.

2

 

Leopardí vzor
Leopardí vzor v kombinácii s prírodnými farbami prináša do vašich jesenných či zimných outfitov trochu živelnosti. Pokiaľ sa bojíte extravagancie samotného motívu, siahnite po modeloch s leopardím detailom. Kombinujte ho však najmä do jednofarebných outfitov.

3

 

Patchwork
Patchwork sa opäť vrátil na scénu. Trendy sú patchworkové detaily, ale aj total look. Nemusíte sa teda báť topánok či kabeliek s týmto vzorom. Vďaka príjemným farebným kombináciám pridáte outfitu trochu šmrncu.

4

 

Preppy
Pokiaľ ste zástancom ležérneho, no pritom uhladeného štýlu, určite siahnite po modeloch v štýle preppy. Pohodlné modely so zaujímavými detailmi si vás získajú svojou všestrannosťou a využiteľnosťou.

5

 

Brúsená koža a semiš
Brúsená koža a semiš sú túto sezónu takisto veľkým hitom. Týka sa to aj topánok a kabeliek. Štruktúra materiálu krásne vynikne najmä pri výrazných farbách, preto ak ste odvážne, pokojne siahnite po electric blue.

6

 

Fialová
Niekedy stačí naozaj málo na to, aby ste dokázali zažiariť. Skúsiť to môžete aj s fialovou. Výrazné, metalické odlesky na obuvi či kabelkách sa nevidia tak často, a pritom vytvárajú naozaj zaujímavý look.

7

 

Party style
Pomaly sa blíži aj obdobie plesov, rôznych párty a osláv, takže by sme mali myslieť aj na slávnostnejšie prvky v našom šatníku. Móda je v tomto smere takisto štedrá, preto si môžete vyberať z modelov so stuhami, flitrami či remienkami.

8

 

Športovo
Páni by mali túto sezónu siahnuť po minimalistických športových modeloch, ktoré sa dajú jednoducho kombinovať k ležérnym či semi- formálnym outfitom. Pokiaľ zvolíte all-black-everything look, máte vyhraté.

9

 

Neformálna formálnosť
Pri situáciách, ktoré vyžadujú formálny odev, siahnite po modeloch, ktoré využívajú neformálne prvky. Populárne sú napríklad členkové čižmy z brúsenej kože, či lakované topánky s prackami.

10

Všetky modely nájdete v predajniach ALDO.

    2326

    Súvisiace články