Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. október 2016

Jesenné must-haves od Michaela Kováčika

Módny návrhár Michael Kováčik predstavuje novú dámsku a pánsku kolekciu na sezónu jeseň/zima 2016. Kolekcia pozostáva z navzájom ľahko kombinovateľných kúskov prevažne čiernej farby.

Jesenné must-haves od Michaela Kováčika

Módny návrhár Michael Kováčik predstavuje novú dámsku a pánsku kolekciu na sezónu jeseň/zima 2016.

Kolekcia pozostáva z navzájom ľahko kombinovateľných kúskov prevažne čiernej farby. Dominantou pánskej kolekcie sú dva kašmírové kabáty v čiernej a červenej farbe, ktoré by túto jeseň nemali chýbať vo vašom šatníku. Celá kolekcia je ušitá z kvalitných prírodných materiálov ako je vlna, hodváb, a kašmír. Nesie sa v minimalistickom, no rafinovanom a progresívnom duchu.

MK2mail

“Inšpiráciu som našiel vo filme Drakula od režiséra Francisa Coppolu. Kolekciazachováva podobnú farebnú paletu, a to kombináciu čiernej a krvavo červenej, ktorá pôsobí tajomne a príťažlivo. V okolí vyvoláva zvedavosť a vzbudzuje pozornosť. Moja kolekcia stvárňuje mladého človeka, ktorý sa nebojí experimentovať s novými strihmi, ale zároveň si potrpí na kvalitné materiály a prevedenie,” hovorí Michael o svojej kolekcii.

MK3mail

Tvárami kampane pre jeseň/zima 2016 sa stali úspešná česká modelka Markéta Fridrichová a Josef Utekal, jeden z najúspešnejších českých modelov v súčasnosti. Josef je víťazom prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2014 a na svetovom finále tejto súťaže skončil tretí. Predvádzal pre najprestížnejšie módne domy ako Gucci, Fendi, Salvatore Ferragamo a mnohé iné.

MK4mail

MK5mail

    1962

    Súvisiace články