Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. október 2016

Na Bory Mólo v jesenných top fashion trendoch

Táto jeseň sa ponesie v štýle kontrastov, komixových prvkov, ale aj renesancie. Módne butiky ovládnu topy a šaty na jedno rameno a vy budete vyzerať ako antická bohyňa.

Na Bory Mólo v jesenných top fashion trendoch

Táto jeseň sa ponesie v štýle kontrastov, komixových prvkov, ale aj renesancie. Módne butiky ovládnu topy a šaty na jedno rameno a vy budete vyzerať ako antická bohyňa. Zlákajú vás tenké pruhované kostýmy a kožené trench coaty, ktoré podčiarknu protiklad elegantnej ženy s jedinečným vkusom. Vašimi najobľúbenejšími farbami sa stanú ružová a žltá, presvedčia vás však aj zemitá bordová so škoricovou. Vyniknete tiež v bielych odtieňoch a v sivej, pretože zafunguje aj klasika. Nebojte sa spojiť čipku so štrikovaným svetrom alebo si dopriať army look s maskáčovým vzorom či popové prvky na tope.

V Bory Mall to tento krát vychytáte, ak ste extravagantná diva, milujete výrazné šperky alebo preferujete ležérnosť a jednoduchú eleganciu na každý deň. Milujete nakupovanie a vaša polovička nie? Vezmite ho do Sedryk le Blanc, kde aj váš partner nájde to, čo mu chýbalo, originálny detail napríklad vo forme dreveného motýlika alebo mu odporučte štýlovú košeľu z McGregor. Je skôr na casual? Zaveďte ho do Gaastra a nechajte ho presvedčiť sa, že nakupovanie môže byť zábava. Oblečená v tmavých, kvetinami potlačených šatách z EMPORIUM Designers, so značkovými náušnicami z predajne PRESINSKY & CO a s vysmiatym mužom sa stanete hviezdou Bory Móla.

bory molo 002

Ide na vás jesenná nostalgia? Nahraďte ju zaujímavými strihmi a žiarivými farbami modelov slovenskej značky d´Fashion alebo trendy topom z MOHITO. Zaujímavé materiály a nenútený chic nájdete tradične v Mangu, kde sa od hlavy po päty oblečie aj váš partner. Kvalitné materiály a farebné svetríky má Lindex, kde nakúpite nie len pre seba, ale aj pre deti. Bory Mall otvára dvere všetkým nákupným maniačkám aj tým, ktoré chcú vymeniť šatník a zaujať. Ukážte to, čo je na vás najkrajšie. Krásne nohy vyniknú v lakovaných lodičkách z Humanic alebo ECCO, štíhlu líniu vyformujú šaty strihané v páse a dobrý vkus potvrdíte správne zvolenou koženou kabelkou z NYMPH.

bory molo 003

Bory Mall – Bližšie, než si myslíte

bory molo 004

    1422

    Súvisiace články