Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. september 2016

BACK TO SCHOOL: Ruksaky

Aký by to bol návrat do školy bez nového batohu? Našťastie aktuálne trendy riešia problém výberu za nás a ponúkajú množstvo pohľadov na túto tému.

BACK TO SCHOOL: Ruksaky

Aký by to bol návrat do školy bez nového batohu? Našťastie aktuálne trendy riešia problém výberu za nás a ponúkajú množstvo pohľadov na túto tému. Kožené, plastové, klasické látkové. Výber je široký a navyše, tento trend nepatrí iba do školských lavíc.

Ruksak môže byť elegantným doplnkom, príjemným spestrením alebo výrazným doplnkom v každodennom outfite nielen školopovinných. Dizajnérske domy sa totiž predbiehajú v kreativite a prinášajú niekoľko naozaj štýlových variácií, z ktorých si určite budete vedieť vybrať.

Trendy sú jednoduché kožené ruksaky v čiernej či bordovej, ktorej na aktuálnosti pridávajú zaujímavé strihy či doplnky. Pokiaľ však hľadáte niečo výraznejšie, siahnite po klasickom strihu doplneným 3D prvkami ako napríklad v prípade modelu od Prada.

moschino

Moschino

mephobia

Mephobia

prada

Prada

Electric blue je jednou z najpopulárnejších farieb sezóny a nevyhla sa ani doplnkom, topánkam či kabelkám. Ruksaky v tejto farbe sú veľmi výrazné, vďaka nim efektne dotvoríte hocijaký outfit.

1

Coach

skiny dip

Skinny Dip

Ak hľadáte trochu výstrednosti, určite za zmienku stojí model od Loeffler Randall, ktorého metaliký materiál bude stredobodom pozornosti, alebo netradičný dizajnérsky počin z dielne značky Omtura.

loeffler randal

Loeffler Randal

omtura

Omtura

Pastelové farby taktiež majú svoje miesto pri dizajne ruksakov. Ich jemnosť zvykne byť vyvážená zaujímavými strihmi či detailmi, ktoré im pridávajú na zaujímavosti. Touto filozofiou sa riadila aj značka OKTHEIN, ktorej model v ružovo-krémovej kombinácii pôsobí nadčasovo a štýlovo zároveň.

okhtein

OKTHEIN

    6476

    Súvisiace články