Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. august 2016

Čo muži na ženách najviac milujú? Máme 4 tipy

Na otázku čo muži na ženách najviac milujú asi neexistuje jednoznačná odpoveď. My sme však pre vás vybrali zopár tipov a rád, ktorých dodržiavanie určite zapôsobí.

Čo muži na ženách najviac milujú? Máme 4 tipy

Na otázku čo muži na ženách najviac milujú asi neexistuje jednoznačná odpoveď. My sme však pre vás vybrali zopár tipov a rád, ktorých dodržiavanie určite zapôsobí. Pretože hoci sa to niekedy nezdá, aj muži majú svoje vnímavé dni.

Účesy, účesy

Na úvod nezačneme od podlahy, ale rovno zhora. O vlasoch sa hovorí, že sú korunou krásy a je to rozhodne pravda. Hustá, objemná hriva vyzerá dobre, je tvárna pre sto rôznych účesov a človek vďaka nej pôsobí sviežo a mladistvo. Verte, že pre muža je naozajstným potešením, keď sa môže dotýkať vlasov svojej milovanej a určite ocení, ak sú prirodzené a zdravé. Zastavte vypadávanie vlasov a uvidíte, že sa ich lepšia kondícia premietne aj do vašej zvýšenej sebadôvery a väčšej pohody.

Stratí sa vo vašich očiach?

Nie len vlasy majú svoj príbeh. Oči sú bránou do ženskej duše a dokážu opantať nejedného muža. Tvár ako taká je magnetom, ktorý mužskú pozornosť priťahuje viac ako by ste čakali. Nejde pritom len o vyjadrenie emócií, ktoré sa na tvári odrážajú. Pokiaľ je upravená a zdobia ju trebárs krásne náušnice, pre muža je to o dôvod viac prečo začať so ženou rozhovor. Nakoniec, aj gentleman sa pozná podľa toho, že vám pri rozhovore nehľadí do výstrihu…

Smiechom ku zdraviu

Je určite viac momentov, ktoré zdobia ženu, no jedným z najpresvedčivejších je smiech. Je to naozaj mocná zbraň a veľa sa podľa neho pozná. Smejte sa keď je na to dôvod, veď nevyužiť šancu pobaviť sa, to by bol hriech. Na druhej strane, neúprimný smiech sa ľahko pozná a nepôsobí vôbec dobre, rovnako ako nezdravý chrup. Dbajte oň a nebude vás pri spoločenských akciách a konverzácii ako takej limitovať. Ak túžite po bielych zúbkoch, vyskúšajte bieliace pásiky, ktoré sú bezpečné pre zubnú sklovinu a vaše zuby postupne účinne vybielia.

Viete to najlepšie

Čo sa týka outfitu ako takého, tu je každá rada drahá. Rozhodne však buďte prirodzená a nestavajte sa do pozícií, ktoré sú vám nepríjemné. Ak radi nosíte elegantné kožené kabelky, nevzdávajte sa ich. Byť sama sebou je to najlepšie, čo pre seba môžete urobiť.

zdroj: Seocentrum

    2009

    Súvisiace články