Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. júl 2014

BOGNER leto 2014

Dynamická, štýlová a, samozrejme, športovo elegantná. Vďaka perfektnému strihu a výraznému dizajnu je letná dámska kolekcia značky Bogner prvou voľbou pre aktívne ženy, ktoré rady kombinujú kvalitu s nápaditou módou – a vôbec nezáleží na tom, či oblečenie nosíte samotné alebo so športovými doplnkami.{youtube}V7B8Tyns0-Q&list{/youtube} Letná kolekcia pre ženy prichádza do miest so svojim neformálnym oblečením v štýle cycle-chic a povznáša športovú módu na úroveň prêt-à-porter.

BOGNER leto 2014

8.7.2014

Dynamická, štýlová a, samozrejme, športovo elegantná. Vďaka perfektnému strihu a výraznému dizajnu je letná dámska kolekcia značky Bogner prvou voľbou pre aktívne ženy, ktoré rady kombinujú kvalitu s nápaditou módou – a vôbec nezáleží na tom, či oblečenie nosíte samotné alebo so športovými doplnkami.

{youtube}V7B8Tyns0-Q&list{/youtube}


Letná kolekcia pre ženy prichádza do miest so svojim neformálnym oblečením v štýle cycle-chic a povznáša športovú módu na úroveň prêt-à-porter. Nechýbajú v nej odtiene modrej, námornícke pruhy, miniatúrne vzorky, či kľúčové kusy, ako sú letné saká a ľahké košele.

bogner_summer14_hlavna



zdroj: Bogner


 

    5357

    Súvisiace články