Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 29. máj 2017

Fashion Sparkling Charity Night pomáha už aj v Česku

15. mája sa v historických priestoroch Paláca Žofin v Prahe uskutočnil prvý benefičný gala večer Fashion Sparkling Charity Night, ktorý na Slovensku už niekoľko rokov organizuje FashionTV.

Fashion Sparkling Charity Night pomáha už aj v Česku

15. mája sa v historických priestoroch Paláca Žofin v Prahe uskutočnil prvý benefičný gala večer Fashion Sparkling Charity Night, ktorý na Slovensku už niekoľko rokov organizuje FashionTV. Výnimočná udalosť prepája módu a vznešené ciele- pomáhať, inšpirovať a pomôcť. Prestížna módna udalosť dokázala hneď v prvom ročníku vyzbierať 1,3 milióna českých korún, ktoré pomôžu Azylovému domu Domov Sv. Vincenta de Paul pre hendikepovaných rodičov s deťmi.

Benefičný večer prebehol pod záštitou primátorky Prahy, p.Adriany Krnáčovej a veľvyslanca Slovenskej republiky, p. Petra Weissa, a starostu Prahy 1, p. Oldřicha Lomeckého. Filantropický večer tvorila móda v zastúpení značiek ako The 2nd Skin Co., ktorú obľubujú známe tváre ako Jennifer Lopez či Paris Hilton. Večerné róby z najnovšej kolekcie boli doplnené kúskami Beltissimo, ktoré nájdete pod módnym reťazcom Premium Fashion Brands. Vrcholom módnej show bola prezentácia dizajnérskej špičky- najvyššej línie kolekcie šperkov značky Bulgari. Táto kolekcia bola do Prahy privezená pri príležitosti otvorenia nového butiku Bulgari na Pařížskej 13.

1

2

Módny dom Fendi venoval do aukcie v rámci projektu Fashion Sparkling Charity Night luxusnú kabelku z limitovanej kolekcie Kan I. Ďalšími položkami v aukcii bola fľaša šampanského Moet & Chandon s novou etiketou od jedného z najvýznamnejších výtvarníkov dnešnej doby, Jiři Georg Dokoupila, ktorý spoločne s DSC Gallery venoval do aukcie obraz z kolekcie Bubliny. Ten sa v aukcii vydražil za 800-tisíc CZK. Bodkou programu bolo vystúpenie Moniky Bagárovej, Michaely Gemrotovej, Márie Čírovej a Denisa Lacha, ktorí pripravili špeciálnu pieseň pre tento večer.

3

Móda aj tentokrát dokázala, že vie pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú a suma 1,3 milióna CZK tak poputuje na dobrý účel.

    1469

    Súvisiace články