Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 6. november 2015

Bratislavské módne dni: redakčná selekcia z 2. dňa

Po popoludnajšom detskom bloku sme počas druhého dňa Bratislavských módnych dní jeseň/zima 2015 videli viaceré stálice tohto podujatia, ale aj nováčikov z radov slovenských dizajnérov a prezentácie komerčných značiek. My vám do pozornosti odporúčame týchto:Kristína Farkašová- styling by Iveta Lederer & Andrej KusalíkMódny projekt okorenený správnou dávkou humoru priniesli BMD spojením Kristíny Farkašovej s Ivetou Lederer a Andrejom Kusalíkom, ktorí sa postarali o styling jej pásikavých tričiek s vtipnými nápismi.

Bratislavské módne dni: redakčná selekcia z 2. dňa

Po popoludnajšom detskom bloku sme počas druhého dňa Bratislavských módnych dní jeseň/zima 2015 videli viaceré stálice tohto podujatia, ale aj nováčikov z radov slovenských dizajnérov a prezentácie komerčných značiek. My vám do pozornosti odporúčame týchto:

Kristína Farkašová
- styling by Iveta Lederer & Andrej Kusalík
Módny projekt okorenený správnou dávkou humoru priniesli BMD spojením Kristíny Farkašovej s Ivetou Lederer a Andrejom Kusalíkom, ktorí sa postarali o styling jej pásikavých tričiek s vtipnými nápismi. Obľúbená slovenská herečka a moderátorka sa výrobe týchto tričiek venuje už 12 rokov no na móle BMD sa v úlohe návrhárky objavila vôbec po prvýkrát. Momentálne ju skôr môžete vidieť v seriáli Svet podľa Evelyn, pričom komička Evelyn bola aj hlavnou hviezdou celej prehliadky.

LUNSS BRIDESMAID DRESS DESIGN Lunss design

farkasova_2

NuPPL
Dizajnérska skupina NuPPL, ktorú tvoria moderátor Michal Sabo, modelky Romana Škamlová a Mária Zelinová a speváčka Mária Čírová sa pri svojej jesennej kolekcii inšpirovali aktuálnym trendom kožušín, ktorými doplnili outfity inak čistých línií. Ako uviedli, nie je pre nich vždy jednoduché zhodnúť sa, no neutrálne farby, ako je čierna, biela, béžová a tmavá zelená zohrávajú dominantnú úlohu aj v osobnom šatníku každého z nich.

NUPPL_1

NUPPL_2

NUPPL_3

Róbert Bartolen
Kolekciu spoločenských šiat v jemných modrých, sivých a béžových farbách
je stelesnením pôvabu, ženskosti a elegancie. Dizajnér dal pri jej tvorbe dôraz na siluetu a pri záverečnom defilé sa predviedol aj ako skúsený florista.

Bartolen_1

Bartolen_2

Bartolen_3

Michaela Ľuptáková
Michaela sa aktuálne nechala uniesť na vlne. Jej tvar, ale aj symbolika, či vlna ako materiál ju inšpirovali pri tvorbe veľmi príjemne nositeľnej a farebnej kolekcie.

Luptakova_1

Luptakova_2

Luptakova_3

Zlatica Hujbertová
Zlaticin rukopis je nezameniteľný, svojím charakteristickým riasením a zemitou farebnosťou nás vždy dostane.

Hujbertova_RAM_6226

Hujbertova_RAM_6235

Hujbertova_RAM_6251
Veronika Hložníková
Z elegantných, ženských modelov Veroniky Hložníkovej srší temperament vďaka výraznej červeno-čiernej farbnosti a detailom pripomínajúcim toreadorskú rovnošatu.

Hloznikova_1

Hloznikova_2

Hloznikova_3

Vrzala Exclusive
Róbert Vrzala pokračuje vo svojom extravagantnom štýle, no nová kolekcia predsa len dodala jeho portfóliu na vážnosti. Aplikoval v nej klasické strihy, ktoré ozvláštnil prvkami etno a safari. Tieto vzory a motívy sú dizajnérovou reakciou na aktuálnu utečeneckú otázku, na ktorú upozornil aj výrazným soundtrackom a vidoprojekciou v pozadí show.

vrzala1_RAM_6487

vrzala2_RAM_6491

vrzala3_RAM_6505

vrzala3_RAM_6514

Jana Jurčenko
Stálica slovenskej módnej scény, Jana Jurčenko, nás opäť nesklamala a predviedla kolekciu rozprávkových večerných šiat. Ľahučké rozviate sukne posobili v kombinácii s rafinovanou čipkou noblesne a sexi. Komplexný look dotvárali nápadité naušnice značky MARNI. od Patrície Hejčíkovej.

Jurcenko_1

Jurcenko_2

Jurcenko_3

pripravila: redakcia
foto: Ramon Leško / Bratislavské módne dni

4951

Súvisiace články