Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 5. október 2015

Fashion show na vlnách Dunaja

Koncom septembra ovládla dunajské nábrežie River Show 2015, ktorá promenádu obľúbeného shopping centra zmenila na letný prístav plný lodí, člnov a vodných športov. Magazín Top Fashion tu v rámci podujatia VIP Möet Ice Opening priniesol exkluzívnu prehliadku jednej z najlepších českých návrhárok Kateřiny Geislerovej.„Kateřinu sme oslovili nielen preto, že v módnej brandži patrí medzi dizajnérsku elitu, ale aj z dôvodu, že celé podujatie úzko súviselo s charitatívnou akciou na podporu novonarodených detí.

Fashion show na vlnách Dunaja

5.10.2015

Koncom septembra ovládla dunajské nábrežie River Show 2015, ktorá promenádu obľúbeného shopping centra zmenila na letný prístav plný lodí, člnov a vodných športov. Magazín Top Fashion tu v rámci podujatia VIP Möet Ice Opening priniesol exkluzívnu prehliadku jednej z najlepších českých návrhárok Kateřiny Geislerovej.

prehliadka_01_dominant

03

„Kateřinu sme oslovili nielen preto, že v módnej brandži patrí medzi dizajnérsku elitu, ale aj z dôvodu, že celé podujatie úzko súviselo s charitatívnou akciou na podporu novonarodených detí. Sme radi, že Kateřina naše pozvanie prijala. Ako čerstvá mamička svoje pocity a obdobie prvých mesiacov rodičovských povinností pretavila aj do svojej aktuálnej kolekcie," vysvetľuje Barbora Franeková.

prehliadka_02

Česká dizajnérka má okrem talentu aj skvelý základ. Vyštudovala návrhárstvo na umeleckej škole LISAA v Paríži. Práve tu absolvovala stáže v popredných módnych domoch a v roku 2007 si v mekke módy otvorila vlastný butik.

prehliadka_03

V aktuálnej kolekcii na jeseň a zimu sa hlavná inšpirácia prejavila najmä výberom farieb a materiálov. Čierna postupne prechádza do bielych a farebných odtieňov, čím chcela dizajnérka zdôrazniť svoj duševný stav plný zmätku a chaosu z ponocovania v úvodných mesiacoch materstva.

prehliadka_04

Tím Top Fashion potešila aj myšlienka organizátora River Show (agentúra Cherry & Cherry) upozorniť na krásu a možnosti ekoturizmu v povodí Dunaja. Návštevníci si okrem exhibícii na vode a výstavy lodí mohli pozrieť aj modely značky Mercedes-Benz, hlavného partnera akcie, ktorý v tomto roku oslavuje 25. výročie svojho príchodu na Slovensko.


01
Výťažok z predaja papierových lodiek, hlavného symbolu River Show, putoval na Neonatalogikú kliniku intenzívnej medicíny v Bratislave.

02
Výtvarníčka Gordana Turuk vytvorila z recyklovaných fliaš Möet & Chandon benefičnú predajnú kolekciu s prvkami z drahých kovov, vrátane 24-karátového zlata.

04
Katarína Koržová z Optimum Distribution.

05
Viktória Mezešová (vpravo), Galéria Cubicon.

06
Soňa Skoncová, moderátorka TV JOJ.

07
Zdeno Gáfrik, redaktor Pravda.sk.

08
Na fotografii (zľava) Antónia Franeková, Barbora Franeková, Mária Mráziková a Andrea Sopčiaková z tímu magazínu Top Fashion.

09
Stylista Andrej Kusalík s modelkou Janou Mutňanskou.

10
Kateřina Geislerová (vľavo) s modelkami.

11
Branislav Bruno Ciberej, moderátor prehliadky, s Gabrielou Drobovou, riaditeľkou Fashion TV.

12
Ivana Kičikoleva a Romana Škamlová, modelky a podnikateľky.

13
Speváčka Celeste Buckingham.

14
Michal Menkyna (vľavo) z agentúry Cherry & Cherry s priateľmi.

text: Anna Salvová
foto: Cherry & Cherry

 

    10257

    Súvisiace články