Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 20. júl 2015

Summer Party s Twin-Set Beachwear

Koncom júna, predstavila značka Twin-Set by Simona Barbieri nádherné, svieže kúsky z kolekcie Beachwear na exkluzívnej letnej prehliadke Fashion Sparkling Summer Party, v priestoroch terasy hotela Radisson Blu Carlton v Bratislave.Návštevníci sa mohli kochať nielen nádhernými plavkami, ale tiež tunikami, plážovými maxi sukňami, príjemnými vzdušnými šatami a štýlovými doplnkami. Z farieb dominovala klasika v podobe čiernej a bielej, neutrálne odtiene, ale aj výrazná farebnosť charakteristická pre letné obdobie.

Summer Party s Twin-Set Beachwear

Koncom júna, predstavila značka Twin-Set by Simona Barbieri nádherné, svieže kúsky z kolekcie Beachwear na exkluzívnej letnej prehliadke Fashion Sparkling Summer Party, v priestoroch terasy hotela Radisson Blu Carlton v Bratislave.

Twin-Set_sparkling_dominantna

Návštevníci sa mohli kochať nielen nádhernými plavkami, ale tiež tunikami, plážovými maxi sukňami, príjemnými vzdušnými šatami a štýlovými doplnkami. Z farieb dominovala klasika v podobe čiernej a bielej, neutrálne odtiene, ale aj výrazná farebnosť charakteristická pre letné obdobie. Modelky tiež predviedli topánky z aktuálnej kolekcie, medzi ktorými nechýbali sandále, letné perforované čižmy a obľúbené topánky na platforme. Prehliadku dotvárali kvalitné kabelky, ktoré sú pre značku Twin-Set by Simona Barbieri charakteristické.



Ak hľadáte jedinečné kúsky do vášho dovolenkového kufra, kolekcia Beachwear, dostupná v predajni Twin-Set Eurovea, vás očarí rovnako ako návštevníkov exkluzívnej prehliadky .

text: Ninus

 

    3970

    Súvisiace články