Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 24. november 2017

Primaciálny palác patril opulentnej prehliadke značky MIKLOSKO

Renomovaný slovenský dizajnér Fero Mikloško oslávil 20.výročie skutočne veľkolepo- módnou prehliadkou, ktorou každému prítomnému vyrazil dych! Módnej show dominovala čierna, ale aj rôznorodé kombinácie vzorov a štruktúr.

Primaciálny palác patril opulentnej prehliadke značky MIKLOSKO

Renomovaný slovenský dizajnér Fero Mikloško oslávil 20.výročie skutočne veľkolepo- módnou prehliadkou, ktorou každému prítomnému vyrazil dych!

Módnej show dominovala čierna, ale aj rôznorodé kombinácie vzorov a štruktúr. Na svoje si prišli všetci milovníci rafinovanej opulentnosti hľadajúci výnimočné kúsky pre spoločenskú sezónu, ale aj unikátne kúsky pre každodenný šatník. Dizajnér vyzdvihol svoje dlhodobo obľúbené prvky, vzory a materiály: lurexový brokát, potlačený hodváb, žakar, plisé, tyl, flitrové látky s grafickými vzormi či jemnými ornamentmi a prírodné kožušiny.

Kolekciu tvorí niekoľko častí. Prvou, najväčšou z nich je NOBLISSIMMA pozostávajúca z jedinečných koktejlových a večerných kúskov, ktoré sa vďaka flitrom ligotali vo svetle.

 

Uvoľnenjšiu, no o nič menej luxusnú módu návrhár predstavil v časti KOMIKS SILQUESSE, ktorá pozostávala z trendových kúskov v štýle županov a pyžám.

Veľkolepú show ukončil model svadobnej róby s nariasenou sukňou a topom vykladaným štrasom.

MIKLOSKO FW17 18 33

    1859

    Súvisiace články