Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 8. jún 2017

Nová tvár Fashion LIVE! 2017

Najnovšia edícia najväčšieho módneho podujatia Slovensku- Fashion LIVE! Predstavila nový vizuál a tohtoročný program.

Nová tvár Fashion LIVE! 2017

Najnovšia edícia najväčšieho módneho podujatia Slovensku- Fashion LIVE! Predstavila nový vizuál a tohtoročný program. 3-dňová oslava módy bude už tradične prebiehať v Starej tržnici od 18. do 20. októbra.

Minuloročnú hravú tému POP, ktorá bola inšpirovaná farebnou kolekciou Lenky Sršňovej vystrieda tajomne ladený vizuál, ktorého inšpiráciou bola víťazná kolekcia Andrey Pojezdálovej, víťazky ceny Desiger Fashion LIVE! 2016. Tmavé farby a záhadná atmosféra dokonale vynikli vďaka práci úspešného fotografa, Jakuba Gulyása. Tvárami tohto ročníka sa stali takisto víťazi z minulého roku- Lea Valach a Lukáš Mikula, ktorí získali ceny Tvár Fashion LIVE! 2016.

„Aj tento rok sa snažíme posúvať dopredu a ukázať to najlepšie, čo slovenská módna scéna ponúka. Zároveň chceme jednotlivé ročníky Fashion LIVE! prepájať a spoločne tak vytvárať kontinuitu našej vizuálnej komunikácie,“ povedala manažérka projektu Zora Husarčíková.

Renomovaní diazjnéri sú stálicami Fashion LIVE!, no okrem nich vás poteší aj kreativita mladej dizajnérskej krvi. Po úspešnom minulom roku, aj tento ročník dáva šancu mladým dizajnérom- študentom stredných a vysokých škôl zo Slovenska aj Česka, ktorí majú možnosť prihlásiť sa do súťaže Hubert Fresh Fashion Contest. Téma súťaže nesie názov SPARKLING LIFE. Odborná porota zložení Boris Hanečka, Dana Lapšanská, Zdeno Gáfrik, Olo Křížová a zástupcovia značky Hubert vybrala na základe kreativity a originality tri víťazky súťaže, ktorými sa stali Tatiana Dvořáková, Vladimíra Dančová a Kristína Vavrová. Na realizáciu svojich kolekcií dostanú finančný príspevok a voucher na nákup látok, vďaka čomu sa zaradia do hlavnej prehliadkovej časti, kde nám predstavia 5 dámskych a pánskych modelov.

Ak sa však neviete dočakť októbra a svoju dávku módy potrebujete čím skôr, poteší vás módna prehliadka, ktorá prebehne počas festivalu Grape už po 3.krát. Aktérmi prehliadky sú pritom samotní návštevníci festivalu, ktorí sa môžu pýšiť označením FASHION LIVE! POSITIVE.

    1911

    Súvisiace články