Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 14. apríl 2017

Renomovaní dizajnéri uzatvorili jarné BMD

Renomovaní slovenskí dizajnéri uzatvorili jarnú edíciu Bratislavských módnych dní. Počas tretieho večera predstavili svoje kolekcie Jana Pištejová, La Rena, Ida Sándor, Michaela Ľuptáková či Annamária Kiss Kosá.

Renomovaní dizajnéri uzatvorili jarné BMD

Renomovaní slovenskí dizajnéri uzatvorili jarnú edíciu Bratislavských módnych dní. Počas tretieho večera predstavili svoje kolekcie Jana Pištejová, La Rena, Ida Sándor, Michaela Ľuptáková či Annamária Kiss Kosá. Ktoré kolekcie si však získali naše srdcia?

Michaela Ľuptáková

Michaela Ľuptáková pracovala s elegantnými líniami a jemnými farbami. Vznikli tak sofistikovan modely ako stvorené do letných dní. Splývavé látky a metalické detaily sa postarali o príjemne chladivý efekt.

Ida Sándor

So ženskou  siluetou sa pohrala Ida Sándor sa pohrala. Kombinovala čisté tvary a prepracovanejšie objemné štruktúry. Vznikli tak efektne vyformované modely v príjemných odtieňoch žltej, broskyňovej, ale aj v kombinácii s príjemnými vzormi.

Jana Pištejová

Odvýžne modely a sexi strihy dominovali na prehliadkovom móle pri kolekcie Jany Pištejovej. Rozviate sukne, výrazné potlače či ľakučké šaty boli ako stvorené pre každú divu do letných večerov.

Foto: zenskyweb.sk

    3072

    Súvisiace články