Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 24. február 2017

Spovede kráľovnej krásy

Finálová dvanástka súťaže MISS Slovensko je už známa a postupne sa nám približuje aj finálový deň. Spolu s úradujúcou MISS Slovensko 2016, Kristínou Činčurovou sme si zaspomínali na minulý ročník či na finále MISS World.

Spovede kráľovnej krásy

Finálová dvanástka súťaže MISS Slovensko je už známa a postupne sa nám približuje aj finálový deň. Spolu s úradujúcou MISS Slovensko 2016, Kristínou Činčurovou sme si zaspomínali na minulý ročník či na finále MISS World.

Ako by si opísala svoju skúsenosť v súťaži MISS Slovensko?
Je to určite skúsenosť, ktorá výrazne ovplyvnila môj život. A po celom roku musím povedať, že k lepšiemu. Dala mi mnoho nových skúseností, zážitkov, príležitostí, posilnila moju osobnosť a dala mi taktiež veľa toho najcennejšieho-priateľstiev.

Prečo si sa rozhodla prihlásiť do súťaže?
Bol to môj detský sen. Keď som bola maličká, tak som vždy hovorila, že raz budem miss. A taktiež kvôli tomu, že ma moji blízki, najmä moja mamina, v tom veľmi podporovali a presviedčali ma, že na to mám. Bez nich by som nikdy nenabrala odvahu.

Aká bola atmosféra vo finálovej dvanástke?
Podľa môjho názoru bola v našej trinástke veľmi dobrá a priateľská. Všetky sme spolu vychádzali a neboli medzi nami žiadne nezhody. Samozrejme, že všetkých 13 dievčat nikdy nebude najlepšími kamarátkami, ale každá sme si v nej našla svoje spriaznené duše, vďaka ktorým bola táto súťaž ešte krajším zážitkom. Navzájom sme sa podporovali, užívali si to a dodávali si sily v tých najťažších chvíľach.

Našli sa medzi dievčatami aj také, ktoré ti prirástli k srdcu?
Určite áno! Doteraz sme ostali priateľkami a vždy keď je možnosť sa stretneme. Ja som si medzi nimi našla viacero, ale najviac sme si rozumeli s Ľudkou Šedivcovou, Lenkou Tekeljakovou, Miškou Meňkyovou, Diankou Bujdošovou a taktiež sme sa najmä po súťaži skamarátili aj s Viki Erdelyiovou.

Screen Shot 2017 02 23 at 15.42.59

Aké boli prípravy na finále? Vládla medzi vami súťaživosť alebo ste si užívali uvoľnenú atmosféru?
Vôbec nie. Mám skôr pocit, že väčšina z nás to brala ako nejaký spoločný výlet, ktorý sme si snažili užiť čo najviac. Vždy sme sa spolu veľa nasmiali a keď si spomeniem na tie večerné rozhovory s babami, ktoré sme mali na izbách vždy po večeri, tak mi je naozaj ľúto, že sa to už nezopakuje.

Ako vyzeral váš každodenný program pred finále?
Posledné dni pred finále sme mali generálky, ktoré boli veľmi dôležité najmä kvôli tomu, že je to priamy prenos a tím ľudí, ktorý na ňom pracuje si vždy dáva záležať na tom, aby vyzeral čo najlepšie a najprofesionálnejšie. Taktiež sme mali jeden beauty day, počas ktorého sa o nás postarali kaderníci a beauty odborníci. A samozrejme fittingy šiat, ktoré sme na finále predvádzali.

Aké očakávania si mala od súťaže? Verila si vo výhru alebo umiestnenie?
Moje očakávania neboli veľké a najmä som tam nešla s pocitom, že to musím vyhrať. Šla som si tam splniť svoj detský sen a užiť všetko to, čo súťaž ponúka. Taktiež som chcela využiť šancu zviditeľniť sa a možno nájsť smer, ktorým sa ďalej v živote uberať. Samozrejme, keď už som bola v súťaži, tak som vo výhru veľmi dúfala, ale nebola som si ňou do poslednej chvíle vôbec istá. Každá z nás bola výnimočná a krásna svojim spôsobom a ja sama by som nevedela vybrať víťaznú trojicu.

Čo ti ako prvé prebehlo hlavou, keď si sa stala MISS Slovensko 2016?
Musím sa priznať, že to bol taký šok, že si len pamätám ako som počula svoje meno a kráčala ku Karolíne. Ale pamätám si, že posledné sekundy pred vyhlásením som spomínala na svojho brata a pýtala sa, či stojí aj teraz pri mne.

Mala si favoritku na výhru? 
Mala som ich určite viac, samozrejme boli to tie, ktoré mi boli najbližšie a s ktorými som trávila najviac času. Bolo ťažké vybrať jednu konkrétnu, pretože každá sme boli iná a nevedela som, čo rozhodne u poroty.

Čo by si poradila svojim nasledovníčkam- víťazkám Miss Slovensko?
Určite aby si to spoločne užili čo najviac, lebo ako som povedala, už sa táto príležitosť nikdy nezopakuje. Aby na sebe neustále pracovali, počúvali rady, ktoré im tím Miss Slovensko dá a aby sa snažili byť tou najlepšou verziou samej seba.

Pripravovala si sa nejako špeciálne pred kastingami?
Špeciálne ani nie. Ale v tom období som veľa cvičila. A doteraz si spomínam ako sme v deň semifinále s maminou hľadali v obchode niečo, čo si oblečiem. Niečo v čom budem vyzerať pekne a v čom si ma porota určite všimne.

Máš v súčasnej finálovej dvanástke favoritku?
Mám ich niekoľko, ale časom sa ešte ukáže, ktoré dievča má akú osobnosť, čo je v Miss veľmi dôležité. A taktiež aj to ako na sebe zapracuje.

Čo považuješ za najväčší benefit účasti na Miss World?
Určite je to ďalšia nová skúsenosť. Za najväčší benefit považujem to, že som našla niekoľko nových priateľstiev po celom svete, mala som možnosť vycestovať a vidieť Washington. A taktiež aj to, že keď som videla toľko krásnych žien z rôznych kútov sveta, som si skutočne uvedomila, že každá sme nádherná tým svojím spôsobom. Aj Miss World posilnilo moju osobnosť, keďže program bol celé tri týždne veľmi náročný a intenzívny.

Screen Shot 2017 02 23 at 15.41.29

Aké sú tvoje plány v modelingu?
Keď som dostala ponuku od Exit Model Managementu, tak som si povedala, že to skúsim a uvidím ako sa mi bude dariť. Keďže momentálne je vo svete nespočetné množstvo modeliek viem, že to nebude jednoduché, ale vždy ma to bavilo. Je to skvelý spôsob ako vycestovať, spoznať svet a ak sa mi bude dariť tak aj zarobiť nejaké peniaze na moje vysnívané štúdium v zahraničí.

Ako vyzerá tvoja životospráva? Snažíš sa udržiavať vo forme?
Áno, chcem sa cítiť vo svojom tele dobre a samozrejme si chcem udržať svoje zdravie, k čomu patrí pohyb a zdravé stravovanie. Venujem sa jóge, ktorú keď som doma cvičím každý deň ráno a večer. Veľmi som si ju obľúbila, pretože nejde len o fyzický tréning, ale je to aj meditácia, ktorá je podľa mňa v tomto uponáhľanom svete veľmi potrebná. Čo sa týka zdravého stravovania, tak sa snažím jesť veľa ovocia a zeleniny, ale držím sa zásady, že vždy jem to, čo si moje telo pýta. A keďže mojou veľkou slabosť je sladké, tak s ním zvyknem často zhrešiť.

Screen Shot 2017 02 23 at 15.42.36

Koho považuješ z profesionálneho hľadiska za svoj vzor?
Čo sa týka modelingu, tak pre mňa je to momentálne asi Karolina Kurkova. Počula som o nej, že raz na konci jedného fotenia povedala, že podľa nej by na tých fotkách zvládla vyzerať lepšie a tak to chce nafotiť znovu. Neviem, či to tak skutočne bolo, ale tento prístup je obdivuhodný. A v Miss obdivujem každú z víťazok, ktorá sa dokázala uchytiť dlhšie ako na jeden rok a rozbehla svoje vlastné aktivity, vďaka ktorým o nich počujeme dodnes.

Čo máš najradšej na móde a modelingu?
Asi tú kreativitu, ktorú v móde môžete ukázať a to, že prostredníctvom nej dokážete vyjadriť svoje ja. To, aké sú vaše pocity, nálada a aký ste človek. Veľmi ľahko ňou môžete ovplyvniť svoj celkový vzhľad a modeling je toho skvelou ukážkou. Mnohokrát sa mi stáva, že sa na fotení pozriem do zrkadla a nespoznám samú seba.

Foto: Instagram

    6196

    Súvisiace články