Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 10. október 2017

Najlepšie kolekcie z Paríža

Paríž a móda je jednoducho ikonická kombinácia. Niet preto divu, že práve Paris Fashion Week je najočakávanejšou módnou udalosťou na svete.

Najlepšie kolekcie z Paríža

Paríž a móda je jednoducho ikonická kombinácia. Niet preto divu, že práve Paris Fashion Week je najočakávanejšou módnou udalosťou na svete. Záplava dizajnérov, módnych domov, ktoré predstavia svoj unikátny pohľad na módny dizajn však zakaždým predčí očakávania. Pozrite si náš výber tých najlepších kolekcií na sezónu jar-leto 2018.

 

Chanel

Karl Lagerfeld dokázal priam nemožné- prepojiť retro a futurizmus, tradíciu aj vizionárstvo. Nechýbal klasický tvíd, ktorý dostal moderný, odvážny look, ako aj sci-fi prvky vo forme "plastových" čižiem či avantgardných siluet.

Alexander McQueen

Romantika z čias Vikingov. Aj takto by sa dala definovať najnovšia kolekcia módneho domu Alexander McQueen. Masívne kožené detaily sa tu miešali s jemnými kvetinovými vzormi, ale aj punkovou tematikou, ktorá rozvírila módnu hladinu.

Dries Van Noten

Prehliadka Dries Van Notena dominovala "girl power," ktorá vytvorila silnú, modernú ženu, sebavedomú a zároveň plnú ženskosti. Jednoduché siluety dopĺňal rafinovanými detailmi a nečakanými detailmi.

Rodarte

Rozprávkový svet volánov, ktorý je typický pre značku Rodarte bol tentokrát obohatený a jemne rebelský look. Kožušiny, koža a strategické vrstvenie tak vytvorili odvážnu verziu magickej víly.

Valentino

Kolekcia ikonickej značky Valentino mala všetko, po čom túži moderná žena- hravosť, uvoľnenosť, sexepíl a odvahu. Dievčenské siluety sa v nej miešali so športovými kúskami, ale aj formálne sofistikovanými líniami.

Foto: Indigital

    2382

    Súvisiace články