Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 29. september 2016

Druhý deň na BMD: Rock’n Roll, minimalizmus aj honosnoť

Druhý deň na Bratislavských módnych dňoch bol naozaj pestrý. V Refinery Gallery svoje kolekcie predviedli Veronika Kostková, Zlatica Hujbertová, Lukáš Kimlička, Róbert Bartolen či Ida Sandor.

Druhý deň na BMD: Rock’n Roll, minimalizmus aj honosnoť

Druhý deň na Bratislavských módnych dňoch bol naozaj pestrý. V Refinery Gallery svoje kolekcie predviedli Veronika Kostková, Zlatica Hujbertová, Lukáš Kimlička, Róbert Bartolen či Ida Sandor. Deň otvorila prehliadka značky La Rena, ktorá predstavila farebnú kolekciu pre deti, ale aj ich maminy.

Lukáš Kimlička
Biela a zlatá dominovali v kolekcii Lukáša Kimličku, ktorý predviedol honosnú kolekciu obohatenú o šperky z dielne Moniky Vontszemuovej. Sofistikované modely v žiarivej bielej urobili z modeliek antické bohyne, ktorých čaro zvýrazňovali šperky s umeleckým nádychom.

Róbert Bartolen
Dizajnér Róbert Bartlon poňal svoju najnovšiu kolekciu v úplne odlišnom duchu. Jeho modely stavili na tmavé odtiene sivej, ktoré boli vykontrastované výraznou žltou farbou. Koža či hadia potlač dodali kolekcii rock’n rollový nádych.

Zlatica Hujbertová
Kolekcia plná zemitých tónov vôbec nebola nudná! Napomohli tomu asymetrické strihy, kombinácie hrubých a ľahkých materiálov a využitie kožených prvkov. Zlaticina kolekcia bola rebelská, no pritom trendy.

Veronika Kostková
Veronika Kostková stavila na čisté línie, ktoré obohatila o flitre, perličky či kožušiny. Naďalej však modely pôsobili veľmi jemne, elegantne a prepracovane. V kolekcii dominovali pastelové farby, ale aj chrómové odtiene, vďaka čomu modelky pôsobili ako vystrihnuté zo zimnej rozprávky.

Ida Sandor
Minimalizmus v tom najlepšom. Taká bola kolekcia Idy Sandor. Modely v bielej a čiernej perfektne nechali vyniknúť precíznu prácu dizajnérky, no pritom si dokázali zachovať svoju sofistikovanosť a kreatívne poňatie klasického nohavicového kostýmu či večerných šiat.

Značková predajňa CUBE odprezentovala najnovšie produkty z dielne svetových dizajnérov ako Viviene Westwood či značiek Furla a DKNY, ktorých žiarivé farby, flitre a veselé potlače boli ako stvorené do sivých zimných dní.

    2645

    Súvisiace články