Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 18. august 2017

Keď ide hudba a móda ruka v ruke

Móda a hudba dnes už k sebe neodmysliteľne patria. Preto niet divu, že sa samotní speváci či skupiny uchyľujú k navrhovaní vlastných kolekcií.

Keď ide hudba a móda ruka v ruke

Móda a hudba dnes už k sebe neodmysliteľne patria. Preto niet divu, že sa samotní speváci či skupiny uchyľujú k navrhovaní vlastných kolekcií. Okrem kolekcií, ktoré vznikajú zo spolupráce s rôznymi značkami sa však môžu pochváliť vlastným, štýlovým merchandisom. Našli sme však 5 tých najlepších, ktoré by ste pokojne mohli zaradiť do svojho každodenného outfitu.

The Weeknd- Starboy

The Weeknd je pre tento rok najlepšie zarábajúcim mužksým umelcom na svete, za čo vďačí zrejme aj svojim nespočetným spoluprácam vrátane športovej Pumy. Okrem toho však od počiatkov svojej kariéry pravidelne prichádza so štýlovým merchandisom, ktorý upúta nielen jeho fanúšikov.

Rihanna- Anti

Keď sa módna ikona Rihanna rozhodne, že pripraví vlastnú kolekciu, môžete si byť istí, že to bude stáť za to. Skúsenosti predsa len má zo svojej kolekcie Fenty x Puma alebo zo spolupráce s klentoníckym gigantom Bulgari či obuvníckou znžakou Manolo Blahnik.

5

Beyoncé- Lemonade

Kultový album Lemonade so sebou priniesol aj niekoľko kúskov, ktoré odrazili jeho filozofiu. Jeho poslostvom je #girlpower v tom najlepšom zmysle.

4

Kanye West- Life of Pablo

Okrem toho, že Kanyeho album Life of Pablo si vyslúžil pozitívnu kritiku od verejnsti sa rapper môže tešiť z nominácie na prestížnu dizajnovú cenu. Dizajnové a umelecké skolny v sebe nezaprie, veď koniec koncov on sám stojí za populárnymi kúskami Yeezy.

9

Drake- Summer Sixteen

Športovo ladená kolekcia k alumu Summer Sixteen je plná citátov z textov piesní, výrazných farieb a najmä štýlu.

2

Foto: archív značiek/Getty

    1517

    Súvisiace články