Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 14. február 2017

Príbehy o láske

Láska je najlepší elixír na krásu, nielen tú vonkajšiu, ale najmä vnútornú. Zrejme sa týmto heslom radia aj mnohé modelky, ktoré žiaria šťastím.

Príbehy o láske

Láska je najlepší elixír na krásu, nielen tú vonkajšiu, ale najmä vnútornú. Zrejme sa týmto heslom radia aj mnohé modelky, ktoré žiaria šťastím. Pozrite sa s nami na zamilované krásky a ich partnerov.

Michaela Kocianová a Arran Yentoba
Modelka popri svojom priateľovi doslova žiari. S anglickým podnikateľom Arranom Yentobom sú spolu síce len pol roka, no ich láska na nás srší z každej strany. Vidieť to je aj na ich sociálnych sieťach, kde nás zásobujú svojimi cestovateľskými fotkami.

Tereza Maxová a Burak Oymen
Tereza a turecký developer Burak Oymen oficiálne spečatili svoju lásku v októbri minulého roku. S dlhoročným partnerom majú spolu dve deti, dcéru Mínu (7 rokov) a syna Aidena (5 rokov).

Zuzana Stráská a Matyas Novák
Ambasádorka magazínu Top Fashion a Elite Model Look, modelka Zuzana Stráská randí so svojim priateľom Matyasom Novákom už 3 roky. Zábermi zo spoločných aktivít a dovoleniek nám dokazujú, že sú pre seba naozaj stvorení. Pripájame gratuláciu k zásnubám!

Daniela Peštová a Paľo Habera
Keď začali spolu randiť Daniela Peštová a Paľo Habera, len málokto veril, že im to vydrží dlho. Dnes to už je 17 rokov a párik stále pôsobí veľmi zamilovane. Spolu majú dcéru Ellu.

Foto: Instagram

    4811

    Súvisiace články