Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 14. december 2016

Bella Hadid bude mať vlastnú kolekciu oblečenia!

Obľúbená modelka, Bella Hadid, oznámila prostredníctvom svojho Instagramu, že sa môžme tešiť na jej vlastnú pripravovanú kolekciu oblečenia, ktoré vytvorila v spolupráci s populárnou americkou značkou Chrome Hearts. Pokračuje tak v stopách svojej sestry Gigi, ktorá sa takisto vrhla na dizajnérske remeslo a navrhla kolekciu pre Stuart Weitzman či Tommy Hilfiger.

Bella Hadid bude mať vlastnú kolekciu oblečenia!

Obľúbená modelka, Bella Hadid, oznámila prostredníctvom svojho Instagramu, že sa môžme tešiť na jej vlastnú pripravovanú kolekciu oblečenia, ktoré vytvorila v spolupráci s populárnou americkou značkou Chrome Hearts.

 

 

Pokračuje tak v stopách svojej sestry Gigi, ktorá sa takisto vrhla na dizajnérske remeslo a navrhla kolekciu pre Stuart Weitzman či Tommy Hilfiger. Chrome Hearts je klasická americká značka, ktorú vlastní rodina Bellinej najlepšej kamarátky, Jo Stark. Ich štýl je dokonalým stelesnením streetstylového trendu, ktorý sa dnes teší naozaj veľkej obľube, s výraznými prvkami hip-hop prvkami. Bella a Chrome Hearts sa tak stávajú prirodzenou voľbou, na ktorú budeme s napätím čakať.

Bellina kolekcia zatiaľ nebola predstavená, no značka nám ponúkla na ochutnávku aspoň pár fotiek. Čo na ne poviete?

Screen Shot 2016 12 14 at 15.10.01

Screen Shot 2016 12 14 at 15.12.51

Foto: archív značky

    1630

    Súvisiace články