Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 4. január 2018

5 nových technologických vychytávok

Technológia postupne zasahuje naše životy do takej miery, že si už bez nej nedokážeme predstaviť existovať. Rúzne spoločnosti to však posúvajú ešte na vyššiu úroveň s gadgetmi, o ktorým sa nám dosiaľ ani nesnívalo.

5 nových technologických vychytávok

Technológia postupne zasahuje naše životy do takej miery, že si už bez nej nedokážeme predstaviť existovať. Rúzne spoločnosti to však posúvajú ešte na vyššiu úroveň s gadgetmi, o ktorým sa nám dosiaľ ani nesnívalo. Pozrite sa aké novinky prinesie rok 2018.

1. Oculus Go

Virtuálna realita sa pomaličky vkráda do bežného života. Dôkazom toho je aj set Oculus Go, ktorý umožňuje využívať rôzne aplikácie, hry takmer kdekoľvek.

1

2. Homepod

Domáci asistenti ako Alexa sú takisto čoraz populárnejší. Teraz sa medzi ne pridáva aj dlhoočakávaný Homepod od Apple. Stačí ho umiestniť kdekoľvek v domácnosti a on sa prispôsobí vášmu hlasu.

2

3. Flow

Okrem zábavy a pohodlia konečne prichádza na rad aj zdravie a životné prostredie. Flow je v detektor ovzdušia, ktorý dokáže analyzovať stav vzduchu a tým vytvárať povedomie o životnom prostredí, ktoré by vás malo navádzať na čistenie vzduchu.

3

4. Proof

Novinka, ktorá bude za vás kontrolovať váš stav alkoholu v krvi, pričom vás upozorní napríklad aby ste nesedali za volant, alebo aby ste si jednoducho dali pauzu.

4

5. Google Clips

Gadget, ktorý sa stane vašim osobným fotografom či kameramanom. Stačí si ho pripnúť na kabelku, na džínsy či inde, a podľa vašich preferencií bude cvakať za vás.

5

    1129

    Súvisiace články