Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 19. december 2017

Top Fashion Exclusive Issue - Winter Holiday 2017/2018

Mágia aglamour obdobia spojeného s vianočnými večierkami, nákupmi darčekov a oslnivou plesovou sezónou. Samozrejme, spuncom jedinečnosti módnej biblie.

Top Fashion Exclusive Issue - Winter Holiday 2017/2018

Mágia a glamour obdobia spojeného s vianočnými večierkami, nákupmi darčekov a oslnivou plesovou sezónou. Samozrejme, s puncom jedinečnosti módnej biblie. Druhé špeciálne vydania magazínu Top Fashion s označením Exclusive issue – winter holiday prináša shopping manuál zimných must-have kúskov, rozprávkové príbehy zo sveta haute-couture, trendy plesovej sezóny, tipy na darčeky, zimnú dovolenku a veľa ďalšieho.

 

Dominika Cibulková, tvár z titulnej strany nového vydania sa s nami podelila o momenty, ktoré ju počas tohto roku potrápili, ale aj pohladili na duši. Astrológovia totiž hovoria, že rok 2017 bol rokom jeden, začiatkom nového planetárneho sveta. Mal nám otvoriť nové obzory a obrátiť postupne naruby všetko, na čo sme si zvykli a čomu sme verili. A toto obdobie zasiahlo aj Dominiku. Veríme, že rozhovor s ňou, rovnako ako nádherná fotostory, v ktorej ukázala naša najlepšia tenistka úplne novú tvár, sa pre vás stanú inšpiráciou.

1

Za úspechom sa ukrývajú nielen túžba či talent, ale aj roky tvrdej práce. Dokazuje to aj príbeh ďalšej z osobností tohto vydania, tvorcu rozprávkových šiat, ktoré by si aspoň raz v živote chcela obliecť každá žena, Elieho Saaba. Spolu s ním vám predstavíme aj nádherné haute couture kolekcie ďalších prestížnych módnych domov.

 2

Prichádzajúca plesová sezóna so sebou nesie viacero príležitostí, ktoré si priam vyžadujú, aby sme sa obliekali o niečo slávnostnejšie a dramatickejšie ako zvyčajne. Aktuálne trendy, tipy na doplnky a šperky pre vás povyberala fashion konzultantka a odborníčka na červený koberec, Barbora Sosková Dudinská.

 3

Nezabudli sme ani na sezónne must-have kúsky a naučíme vás ako dať zimnej klasike svieži update. Nájdete tu tiež tipy na outfity, ktoré využijete počas dovolenky na horách, párty líčenie či home decor, ktorý dodá vášmu atmosféru nefalšovanej pohody.

Je tu čas zažiariť a my vám želáme tie najkrajšie sviatky, aby ste našli svoj pokoj a šťastie, ktoré vás rozžiaria aj zvnútra.

ZÍSKAJTE DARČEK!
Ak si objednáte magazín prostredníctvom našej web-stránky, dostanete ho podpísaný našou cover girl- Dominikou Cibulkovou a k tomu kozmetický darček.

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Ste vernými fanúšikmi Top Fashion, chceli by ste magazín dostávať každú sezónu ako prví a to priamo do schránky? Objednajte si 6 vydaní za 20,90 eur/ 550 Kč a získate luxusný darček.

Ak máte o predplatné záujem, stačí pri objednávke vyplniť "počet kusov: 6" a do poznámky napísať "Predplatné na 2 roky + darček
Ponáhľajte sa, darčeky rozdávame len do vyčerpania zásob.
OBJEDNAŤ MAGAZÍN

    2091

    Súvisiace články