Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 23. október 2017

Top Fashion: Jeseň-zima

Millennials – generácia túžiaca mať všetko a hneď, ale tiež robiť veci lepšie a dať im zmysel. Znie to paradoxne, no takí sme, a ak ste sa narodili medzi rokmi 1982 a 1996, ste v tom s nami.

Top Fashion: Jeseň-zima

Millennials – generácia túžiaca mať všetko a hneď, ale tiež robiť veci lepšie a dať im zmysel. Znie to paradoxne, no takí sme, a ak ste sa narodili medzi rokmi 1982 a 1996, ste v tom s nami. Vedieme paralelné životy na sociálnych sieťach, máme neobmedzený prístup k informáciám a čelíme vysokým nárokom, ktoré sme si stanovili v podstate sami. Zároveň túžime po autenticite, po návrate k poctivému remeslu a prírode. Nevieme odolať veciam s označením „bio“, „hand-made“ či „conscious“. Rozpory, ktoré nás sprevádzajú životom, sme zachytili v aktuálnom, jesennom vydaní Top Fashion. Už sme totiž dospeli, a tak začíname zásadne ovplyvňovať celú spoločnosť.

 

Screen Shot 2017 10 23 at 17.03.21


Výrazne sa odlišujeme prístupom k práci, a možno práve preto sme aj veľmi nároční zákazníci. Len značky, ktoré sa tomu prispôsobili, či už kreatívnou a osobnou komunikáciou, alebo napríklad absolútnym oslobodením od predsudkov dokážu dnes uspieť. Viac o aktuálnych stratégiách a pravidlách, ktoré millennials uctievajú sa dočítate v najnovšom Top Fashion.

1


Rovnako sme sa pozreli na fashion ikony našej generácie. Zanalyzovali ich šatník a odhalili kúsky, ktoré by rozhodne nemali chýbať ani vám.

2


S insta girls, ktoré dokážu každý bláznivý nápad premeniť na trend vás zoznámime aj v sekcii beauty. A nenechajte si újsť ani novinky v starostlivosti o pleť, venované generácii sociálnych sietí. Pretože len žiarivá pleť je „ready for selfie“.

Screen Shot 2017 10 23 at 17.08.55


Sociálne siete hýbu svetom, tohto faktu sme si plne vedomí, no zaujímalo nás, ako je na tom svet modelingu. O tom, ako takzvané „social media models“ a Instagram zmenili tento biznis krásy, nám porozprával Saša Jány z agentúry Elite, ktorá má pod svojími krídlami aj úchvatnú Báru Podzimkovú, – našu cover girl s portfóliom plným prác akými sú fotenie pre Chanel, prehliadka pre Elie Saab či Dior Couture. Na to, že na titulke Top Fashion žiaria tie najžiadanejšie modelky ste si už ale isto zvykli :)

Screen Shot 2017 10 23 at 17.05.38


Menia sa aj preferencie v trávení voľného času a cestovaní. V porovnaní s našimi rodičmi cestujeme častejšie a dobrodružnejšie. Dáme vám tipy na destinácie, ktoré sú momentálne v kurze, ale aj na stránky a aplikácie, ktoré vám pomôžu pri plánovaní vysnívaného výletu, love lacných leteniek či balení všetkého potrebného.

Veď žijeme len raz, tak si to užime naplno, a robme veci, ktoré nás napĺňajú a bavia. Práve ľuďmi s takýmto postojom sme sa pri príprave Top Fashion jesň/zima 2017, obklopili. Veríme, že je to cítiť.

ZÍSKAJTE DARČEK!
Objednajte si magazín prostredníctvom našej web-stránky a získajte darček.

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Ste vernými fanúšikmi Top Fashion, chceli by ste magazín dostávať každú sezónu ako prví a to priamo do schránky? Objednajte si štyri vydania (2 x jar/leto, 2 x jeseň/zima) za 19,90 eur/400 Kč a získate luxusný darček.

Ak máte o predplatné záujem, stačí pri objednávke vyplniť "počet kusov: 4" a do poznámky napísať "Predplatné na 2 roky + darček
Ponáhľajte sa, darčeky rozdávame len do vyčerpania zásob.
OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Nové číslo nájdete vo všetkých dobrých stánkoch, alebo si ho môžete zakúpiť v digitálnej verzii.

Vydavateľstvo Media/ST rozšírilo svoju produkciu v TOP edícii. Popri úspešných publikáciách Top trendy v bývaní, Top Hotelierstvo a Top hotelníctví vydáva od roku 2011 aj módny magazín Top Fashion. Za vznikom exkluzívneho magazínu stojí Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009.

„Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh česko-slovenský magazín zo sveta módy - o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse i duši, o módnych trendoch a zdravom životnom štýle. Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli."

Barbora Franeková

    1724

    Súvisiace články