Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 18. október 2017

Prvá predajňa Armani Exchange v Prahe!

Skupina Premium Fashion Brands rozširuje svoje protfólio o ďalšiu značku! Do rodiny medzi Beltissimo, Geox či Versace Jeans pribudla Armani Exchange, ktorá dostala svoju vlastnú predajňu.

Prvá predajňa Armani Exchange v Prahe!

Skupina Premium Fashion Brands rozširuje svoje protfólio o ďalšiu značku! Do rodiny medzi Beltissimo, Geox či Versace Jeans pribudla Armani Exchange, ktorá dostala svoju vlastnú predajňu. Otvorená bola v novej časti Centra Chodov a je zároveň aj jedinou predajňou svojho druhu v strednej Európe.

Línia Armani Exchange je luxusnou dizajnérskou voľbou pre voľnočasové oblečenie a postupom času v našich končinách úplne nahradí značku Armani Jeans. Na 195 m2 tak nájdete dámsku aj pánsku módu, charakteristickú metropolitným charakterom, prepracovanými strihmi.

2

11

Priestory predajne sa nesú industriálnom duchu. Oceľové stĺpy, staré drevo a betón sú inšpirované dynamickým New Yorkom.

13

Slávnostného otvorenia predajne sa zúčastnil aj Mike Spirit, modelky Soňa Skoncová, Kateřina Sokolová či česká Miss 2015 Nikol Švantnerová.

    2046

    Súvisiace články