Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 7. september 2017

Rozlúčkový FASHION DEALã?!

Už o 3 týždne sa uskutoční pražská verzia úspešného eventu FASHION DEALã, ktorý si získal popularitu na bratislavskej scéne. Prebiehať bude 22.

Rozlúčkový FASHION DEALã?!

Už o 3 týždne sa uskutoční pražská verzia úspešného eventu FASHION DEALã, ktorý si získal popularitu na bratislavskej scéne. Prebiehať bude 22. a 23. septembra v unikátnych priestoroch Továrny v Holešoviciach.

Okrem lokálnych značiek, predajcov a interprétov as naskytne priestor aj umeniu. Okrem toho organizátori priniesli ešte jednu novinku- priestor dostanú najmä začínajúci interpréti, ktorí vystúpia na Evropa 2 stage. Pokiaľ sa však túžite zviditeľniť a verejne vystúpiť pred davom, alebo jednoducho odprezentovať svoju tvorbu, či už módnu alebo umeleckú, pokojne posielajte svoju tvorbu na mail hello@fashiondeala.com.

A aký bude program?

FRIDAY:

PARTY Forbidden?! F*CK THEM . . . show must go on

Forbidden Spot a.k.a najfarebnejšia galéria na svete už o pár týždňov končí svoje pôsobenie na tomto mieste, rovnako ako si dáva FASHION DEALã na pár rokov pauzu. Ideálny dôvod na oslavu, lebo my nikdy nesmútime. Párty bude pod taktovkou FCK THEM.

SATURDAY:

Smack bol tiež vždy pevnou súčasťou FASHION DEALã, či už v Bratislave alebo Prahe. Preto oficiálnou bodkou za posledným ročníkom bude krst jeho najnovšieho albumu TERAPIE, ktorý sa uskutoční v klube ROXY.

Aj napriek stúpajúcemu záujmu zo strany verejnosti, hlavný organizátor oznámil, že pôjde pravdepodobne o posledný ročník tohto eventu. Nezmeškajte preto príležitosť objavovať lokálne značky a urban kultúru!

    1178

    Súvisiace články