Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 15. máj 2017

Premium Fashion Brands prináša na český trh HUGO!

Od 3.mája môžete nakupovať dizajnové kúsky značky HUGO už aj v Prahe! Premium Fashion Brands priniesla na český trh aj túto značku patriacu do rodiny Hugo Boss.

Premium Fashion Brands prináša na český trh HUGO!

Od 3.mája môžete nakupovať dizajnové kúsky značky HUGO už aj v Prahe! Premium Fashion Brands priniesla na český trh aj túto značku patriacu do rodiny Hugo Boss. Predajňu nájdete na 1.poschodí nákupného centra Palladium v Prahe.

 

Predajňa HUGO tak dopĺňa široké portfóliu značiek spadajúcich pod Premium Fashion Brands, ktoré zastrešujú dostupné luxusné značky ako Geox, Armani Jeans, Trussardi Jeans, Versace Jeans a ďalšie, ktoré si navyše môžete zakúpiť aj online prostredníctvom pfb.cz. „Sme radi, že môžeme českým zákazníkom predstaviť HUGO, ktorá je celosvetovo jednou z najvyhľadávanejších módnych značiek. Do budúcnosti počítame s otvorením ďalších predajní HUGO v Prahe a pre slovenský trh aj v Bratislave,“ hovorí Marián Vrtoch, majiteľ Premium Fashion Brands.

1 1 of 73

Slavnostného otvorenia predajne HUGO sa zúčastnili aj známe tváre ako modelky Kateřina Sokolová, Pavlína Němcová či módny návrhár Lukáš Macháček. O symbolické prestrihnutie pásky sa postarala Dara Rolins, slovenská country manažérka Premium Fashion Brands Soňa Skoncová a spolumajiteľka Premium Fashion Brands, Jana Jusnová.

Značka HUGO tak poteší každého milovníka progresívnej módy s mestským nádychom, ktorý v sebe spája dizajnové trendy, biznisové a voľnočasové prvky.

    2590

    Súvisiace články