Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 8. január 2017

10 najlepších online obchodov: Nábytok a doplnky

Nábytok a doplnky do domácnosti je síce ťažšie nakupovať online ako oblečenie, no niekedy nemáte na výber. Buď vám lokálne predajne neponúkajú práve to čo hľadáte, alebo jednoducho potrebujete preskúmať neznáme vody a dopriať si naozaj niečo jedinečné.

10 najlepších online obchodov: Nábytok a doplnky

Nábytok a doplnky do domácnosti je síce ťažšie nakupovať online ako oblečenie, no niekedy nemáte na výber. Buď vám lokálne predajne neponúkajú práve to čo hľadáte, alebo jednoducho potrebujete preskúmať neznáme vody a dopriať si naozaj niečo jedinečné. Predstavujeme vám preto 10 online obchodov, ktoré uspokoja vaše dizajnové chúťky.

The Matter Store
Destinácia pre dizajnových maniakov plná maximálne moderných až futuristických produktov, ktoré zaváňajú severskou jednoduchosťou.

no matter

The Future Project
Nábytok a doplnky, ktoré nájdete na tejto stránke majú nenahraditeľný boho chic štýl plný exkluzivity, no pritom nenútenosti.

the future

Terrain
Inšpiratívne kúsky do vášho exteriéru. Nájdete tam moderné, minimalistické, ale aj vintage kúsky, ktoré premenia vašu záhradu či terasu na dokonalú oázu pokoja.

terrain

Joss and Main
Dizajnové textílie za maximálne priaznivé ceny. Na Joss and Main nájdete zvýhodnené ceny na širokú škálu textílii do domácnosti.

joss

Serena & Lily
Na dizajnovej stránke Serena & Lily nájdete moderné kúsky, ktoré rozžiaria každý interiér. Je plná väčších investícii ako sú masívne stoly až po maličké poklady v podobe stolových lámp.

serena

Cachette
Moderné a instagramovateľné kúsky do každej farebnej domácnosti.

cachatte

Brookfarm
Brooklynský obchodík, ktorý vám ponúka tie najkrajšie rustikálne doplnky, ktoré zaváňajú históriou či vidiekom, no pritom vynikajú moderným dizajnom.

brookfarm

Designers Guild
Cieľová destinácie pre všetkých, ktorí hľadajú tie najkrajšie textílie do domácnosti, od tapiet cez posteľnú bielizeň až po obrusy či vankúše.

designer guild

Omero
Ozajstné vintage kúsky, kvôli ktorým už nemusíte obiehať všetky starožitnosti vo vašom okolí. Nájdete tam všetko od podlahových krytín až po sklenené nádoby.

Omero

Umbra
Online obchod, ktorý viem, že celok tvoria detaily. Nájdete tam maličkosti ako fotorámčeky, vankúše, obrazy, ale aj menšie kúsky nábytku. Sústreďujú sa na klasické kúsky, ale aj nevšedné výtvory.

umbra

    1987

    Súvisiace články