Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 30. november 2016

Top Fashion Exclusive issue – winter holiday

Milujeme Vianoce a darčeky. Hádam každý sa teší z pomyslenia na to, že si niekto dal záležať, aby mu urobil radosť.

Top Fashion Exclusive issue – winter holiday

Milujeme Vianoce a darčeky. Hádam každý sa teší z pomyslenia na to, že si niekto dal záležať, aby mu urobil radosť. Top Fashion tento rok oslavoval svoje piate narodeniny a my sme chceli nájsť spôsob, akým by sme sa podelili o našu radosť z tohto výročia s tými, na ktorých nám záleží najviac – s vami, naši čitatelia. Preto sme sa rozhodli pripraviť pre vás darček.

clanok2

Často nám píšete, že by ste chceli vídať Top Fashion v stánkoch častejšie, a tak sme pripravili jeho výnimočné, tretie vydanie. A kedy je lepší čas na darčeky, ako práve na Vianoce? V období nasiaknutom magickou atmosférou, období večierkov a plesov, nákupov i zaslúženého odpočinku. Práve týmto témam sa v Top Fashion Exclusive venujeme.

Okrem veľkého plesového manuálu s výberom najkrajších šiat, lodičiek, kabeliek a šperkov sezóny od stylistu Andreja Kusalíka si na jeho stranách prečítate aj o tom, že haute couture stále nie je mŕtva, čo dokazujú nádherné kolekcie, ktoré dizajnéri predstavili na tohtoročnom couture weeku. Dozviete viac o atmosfére a trendoch vládnucich v najslávnejších klenotníckych dielňach i o tom, aký príbeh sa skrýva za jedným z najikonickejších parfumov na svete.

clanok4

Praktické rady od make-up artistky Kataríny Kmecovej sa vám budú hodiť pri líčení na vianočnú párty či inú výnimočnú príležitosť.

clanok5

Čas lesku, trblietok a spoločenských podujatí pripomína vianočnú rozprávku. Užijete si množstvo tipov na darčeky, párty outfity či zasnežené prázdniny deluxe.O nápady na dokonalé trávenie zimy sa s vami podelí aj naša cover girl – Denisa Dvořáková. Nádherná foto-story, v ktorej hrá hlavnú úlohu je dôkazom, že zima vo vašom šatníku nemusí byť len tmavá a ťažkopádna.

clanok3

Nemenej výraznou tvárou prvého exkluzívneho vydania Top Fashion je Dominika Navara Cibulková, ktorá v našej redakčnej miniankete jednohlasne vyhrala titul „Hrdinka roka“. Nazrieť do jej sveta môžete cez interview. Určite vás do nového roka nabije energiou. Veď sviatky sú hlavne o pohode v kruhu rodiny, zábave s priateľmi a načerpaní nových síl.

052

 

Preto skúste tieto Vianoce prežiť bez stresu z bezvýznamných detailov a vychutnajte si ich čaro naplno!

ZÍSKAJTE DARČEK!
Objednajte si magazín prostredníctvom našej web-stránky a získajte darček.

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Ste vernými fanúšikmi Top Fashion, chceli by ste magazín dostávať každú sezónu ako prví a to priamo do schránky? Objednajte si 6 vydaní za 20,90 eur/ 550 Kč a získate luxusný darček.

Ak máte o predplatné záujem, stačí pri objednávke vyplniť "počet kusov: 6" a do poznámky napísať "Predplatné na 2 roky + darček
Ponáhľajte sa, darčeky rozdávame len do vyčerpania zásob.
OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Nuxellence Kit

Vydavateľstvo Media/ST rozšírilo svoju produkciu v TOP edícii. Popri úspešných publikáciách Top trendy v bývaní, Top Hotelierstvo a Top hotelníctví vydáva od roku 2011 aj módny magazín Top Fashion. Za vznikom exkluzívneho magazínu stojí Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009.

„Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh česko-slovenský magazín zo sveta módy - o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse i duši, o módnych trendoch a zdravom životnom štýle. Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli."

Barbora Franeková

    3027

    Súvisiace články