Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 27. október 2016

Inovatívne technológie do vašej domácnosti

Vývoj technológií posúva hranice bežných aktivít spojených s domácnosťou. Prinášame vám tie najprogresívnejšie z nich, ktoré definujú budúcnosť.

Inovatívne technológie do vašej domácnosti

Vývoj technológií posúva hranice bežných aktivít spojených s domácnosťou. Prinášame vám tie najprogresívnejšie z nich, ktoré definujú budúcnosť.

Google Home
Google Home bude váš osobný asistent. Umiestnite ho na vhodné miesto a rád vám pomôže s bežnými úkonmi ako zapnutie hudby, odpovedanie na emaily alebo vyhľadá odpovede na vaše otázky. Je to taká Siri pre váš domov..

 

Samsung Family Hub chladnička
Chladnička, ktorá má v sebe zakomponovanú obrazovku, vďaka čomu už nebudete musieť zašpinenými rukami listovať v kuchárskej knihe či scrollovať v iPade. Jednoducho ju prepojíte so svojim smartfónom alebo s tabletom a na jej obrazovke môžete prehrávať filmy či počúvať hudbu. Takto môžete mať všetko pod kontrolou.

samsung

 

Plume Pods
Plume Pods sú inovatívne wifi routre v štýlovom dizajne pripomínajúcom art deco. Každý z nich umiestnite do individuálnych miestností a Plume sa postarajú o efektívnu distribúciu wifi signálu podľa vášho pohybu. Vďaka tomu budete mať dokonalé pripojenie aj počas presunov medzi miestnosťami.

plume pods

 

Sleep Number It posteľ
Existuje niekoľko aplikácií pre smartfóny, ktoré sledujú a analyzujú spánkové aktivity. No Sleep Number It posteľ posúva hranice ešte ďalej. Vďaka svojim zabudovaným senzorom dokáže posteľ sama vyhodnotiť váš spánok, pohyby, dýchanie, ale aj tep. Okrem toho, mäkkosť alebo tvrdosť matracu si môžete prispôsobiť na základe odporúčaní postele.

sleep number

 

Aquatunes
Mnohí z nás si čas strávení v sprche krátia spevom alebo si jednoducho radi vypočujú pokojné melódie pri relaxačnom kúpeli. Vodeodolné reproduktory Aquatunes sú tu na to, aby vám priniesli hudbu tam, kde si ju radi vychutnáte- do sprchy či do vane. Pomocou Bluetooth ich prepojíte so svojim smartfónom a pripevníte tam, kde vám to vyhovuje.

aquatunes

Foto: archív firiem

    1421

    Súvisiace články