Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 10. október 2016

V rozprávkovom svete Dolce & Gabbana

Pri zmienka značky Dolce & Gabbana väčšinu pravdepodobne napadnú slová ako luxus, honosnosť a opulencia. Filozofia značky však v sebe ukrýva omnoho viac.

V rozprávkovom svete Dolce & Gabbana

Pri zmienka značky Dolce & Gabbana väčšinu pravdepodobne napadnú slová ako luxus, honosnosť a opulencia. Filozofia značky však v sebe ukrýva omnoho viac. Dizajnérske duo sa rozhodlo rozpovedať svoj príbeh prostredníctvom siete exkluzívnych butikov na významných miestach.

Každý z týchto butikov bude jedinečný a bude odzrkadľovať charakteristické črty, atmosféru a kultúru daného mesta či krajiny, v ktorej sa nachádza. Miláno predstavuje významné centrum módy, Capri zase umelecky naladenú dovolenku, Peking je symbolom monumentálnosti, St.Barts zase opisuje uvoľnenú atmosféru pri plážovom bare. Všetko sa prelína s exkluzivitou značky a zakaždým nás berie na iné dobrodružstvo.

Miláno je domovom prvého butiku v novej filozofii. Interiér obchodu je netypickej zelenej farbe, ktorá je doplnená odtieňmi ónyxu a slonoviny. Dominuje zelený mramor a vresové drevo. Zatiaľ čo mramor je symbolom trvácnosti a exkluzivity, vres je príkladom sily a stability. Interiér v sebe spája barokové prvky a moderný vplyv, ktorý sa spojil do elegantného priestoru, v ktorom dokonalo vyniknú vystavované kúsky. Objavujú sa v ňom aj elementy zo 60.rokov v podobe bielych svietidiel, ale aj lávové kamene typické pre Dolce & Gabbana.

1

6263M AC 1609

Dámske odevy, doplnky, šperky nájdete na dvoch poschodiach a pánska kolekcia je k dispozícii na treťom. Celkovo je butik umiestnený na 1600 m.

Najbližší značkový butik Dolce & Gabanna nájdete v Prahe, kam takisto zavítala rozprávková atmosféra. Vychutnajte si ju v našej galérii.

    1467

    Súvisiace články