Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 19. február 2014

V znamení svadobných príprav a krásy

Haly bratislavského výstaviska patrili minulý víkend kráse a svadobným prípravám. Konal sa tu totiž veľtrh kozmetiky Interbeauty spoločne so Svadobným veľtrhom, ktoré priniesli najnovšie trendy v líčení, účesoch, starostlivosti o pleť, ale aj svadobných šiat, doplnkov a služieb.

V znamení svadobných príprav a krásy

20.2.2014

Haly bratislavského výstaviska patrili minulý víkend kráse a svadobným prípravám. Konal sa tu totiž veľtrh kozmetiky Interbeauty spoločne so Svadobným veľtrhom, ktoré priniesli najnovšie trendy v líčení, účesoch, starostlivosti o pleť, ale aj svadobných šiat, doplnkov a služieb. Náš tím bol, samozrejme v centre diania, z ktorého vám prinášame malú fotoreportáž.



Súčasťou veľtrhu bola aj celoslovenská súťaž vizážistov a kaderníkov Interbeauty Trophy 2014, počas ktorej mohli návštevníci sledovať tvorbu stylingov vo viacerých disciplínach – Crazy school, Gardenparty, Purple wedding a Žiarivé plesanie. Na veľtrhu bola zároveň vyhlásená téma 8. ročníka súťaže Vizáž roka 2014. Záujemcovia, ktorí sa do súťaže prihlásia, budú mať za úlohu vytvoriť vlastné stvárnenie vizáže na tému „Diamant", výsledok svojej práce odfotografovať a zaslať na posúdenie porote. Výsledky budú vyhlásené počas jesennej edície veľtrhu Interbeauty. Svadobný veľtrh okrem bohatého výberu svadobných šiat, topánok a obrúčok – jednoducho všetkého, čo súvisí s prípravou svadby – priniesol aj množstvo zaujímavých podujatí, napríklad prehliadky svadobných a spoločenských šiat, vystúpenia ľudovej hudby či ukážky tradičného čepčenia. wedding gown: foxbride Purple prom dress: Fabprom

text: Incheba/-as-
foto: -as-


 

    4045

    Súvisiace články