Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 28. september 2016

ION HOTEL: Luxus a dobrodružstvo

Iba hodinu cesty od rušného Reykjavíku sa nachádza oáza pokoja, ktorá ponúka všetky krásy islandskej prírody ako na dlani. Hotel Ion sa nachádza hneď pri Národnom parku Thingvellir a zároveň pri populárnom „Zlatom islandskom okruhu.“ ION Luxury Adventure Hotel ponúka neopakovateľný zážitok, na ktorý ho predurčuje už jeho poloha.

ION HOTEL: Luxus a dobrodružstvo

Iba hodinu cesty od rušného Reykjavíku sa nachádza oáza pokoja, ktorá ponúka všetky krásy islandskej prírody ako na dlani. Hotel Ion sa nachádza hneď pri Národnom parku Thingvellir a zároveň pri populárnom „Zlatom islandskom okruhu.“

ION Luxury Adventure Hotel ponúka neopakovateľný zážitok, na ktorý ho predurčuje už jeho poloha. Nachádza na úpätí hornatých lávových polí, kde je každoročne možné zahliadnuť polárnu žiaru. Ak vás teda láka treking cez hory ľadovcov alebo si chcete vychutnať chvíľku pokoja pri love rýb v ľadových riekach, ION je perfektnou voľbou.

Minimalistický severský dizajn síce dominuje celkovej architektúre hotela, no napriek tomu sa im podarilo podčiarknuť prívetivosť a útulnosť tohto miesta. Kovy sa tu miešajú s drevom a mäkkou kožou.

Večerné chvíle si tiež môžete vychutnať v renomovanom hotelovom bare s názvom Northern Lights, ktorý získal niekoľko ocenení, alebo zbehnúť do Lava Spa, kde okrem wellnessu budete mať k dispozícii neskutočný výhľad na okolitú prírodu. Nesklame vás ani vynikajúca kuchyňa v hotelovej reštaurácii Silfra zatiaľ čo luxusné izby vás potešia umeleckými prvkami či drevenými detailmi. ION sa tak stane dokonalým úkrytom pred zimou a divokou prírodou.

    1592

    Súvisiace články