Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 31. júl 2017

Beauty Food: Zázračné potraviny pre krajšiu pleť

Zázračné potraviny, ktoré vám nahradia vaše vitamíny z lekárne. Stačí si vybrať a naordinovať podľa potreby.

Beauty Food: Zázračné potraviny pre krajšiu pleť

Zázračné potraviny, ktoré vám nahradia vaše vitamíny z lekárne. Stačí si vybrať a naordinovať podľa potreby.

Citróny

Určite ste už zachytili rady s rannou dávkou citrónovej vody. V čom však spočíva ich sila? Detoxikuje pečeň čím napomáha tráveniu. Začnite preto svoje ráno vlažnou vodou s citrńovou šťavou a pokojne pokračuje aj počas dňa.

Sladké zemiaky

Sladké zemiaky obsahujú vysoký podiel vitamínov A, C vďaka čomu rozjasňujú pokožku a bojujú proti voľným radikálom. Biotín sa zase postará o zdravšie vlasy a nechty.

Mandle

Sú zdrojom vitamínu E, ktorý je skrášľovacím komponentom nielen kozmetických produktov ale aj rôznych výživových doplnkov. Má antioxidačný účinok, bojuje proti starnutiu buniek aj vonkajším vplyvom. Navyše pokožku vyživuje.

Ananás

Zázračné ovocie, ktorá vám prinesie rozjasnenú pokožku, zbaví ju toxínov a zápalov. Takisto pomáha produkovať kolagén.

Repa

Silný antioxidant pomáha v boji proti starnutiu, udržiava pokožku pevnú a mladú. Vďaka svojej jedinečnej kombinácii vitamínov tiež obnovuje bunky a chráni ich pred predčasným starnutím.

Figy

Figové semiačka sú plné živín, ktoré prečisťujú tráviaci trakt od toxínov a tiež rozjasňuje pokožku.

Špenát

Listy plné vitamínu A podporujú tvorbu nových buniek a rast vlasov. Vďaka vysokému obsahu vitamínu C, tiež podporuje tvorbu kolagénu.

Ďatle

Ďatle sú vďaka svojmu vysokému obsahu vlákniny perfektným čističom. Takisto v nich je vysoký podiel medi, ktorá zlepšuje absorpciu kovov a tým zabezpečuje tvorbu červených krviniek a kolagénu.

    1418

    Súvisiace články