Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 16. jún 2017

Nespresso prichádza na Slovensko

Prémiová značka kávy Nespresso je opäť o niečo bližšie všetkým milovníkom kávy na Slovensku. Na jeseň totiž otvorí svoj prvý Nespresso butik, ktorý bude oslavovať rituál prípravy kávy.

Nespresso prichádza na Slovensko

Prémiová značka kávy Nespresso je opäť o niečo bližšie všetkým milovníkom kávy na Slovensku. Na jeseň totiž otvorí svoj prvý Nespresso butik, ktorý bude oslavovať rituál prípravy kávy.

Exkluzivita a kvalita kávy Nespresso tkvie v jednoduchom princípe- umožniť každému pripraviť si lahodnú kávu aj v pohodlí domova tak, akoby vám ju pripravil skúsený barista. Značka sa už stala synonymom pre jedinečnú kvalitu, ale aj dizajn. Inovatívny dizajn kávovarov Nespresso sa tak stáva nielen funkčnou, ale aj estetickou pomôckou, ktorá pochádza z dielní svetových dizajnérov a pýšia sa škálou ocenení Red Dot Design.

Ikonická kapsula Nespresso je dnes známa po celom svete v 64 krajinách, pričom Slovensko sa stane 65. Hermeticky uzavretá káva v kapsule je chránená pred stratou čerstvosti, arómy a chute. Ich tvar navyše jednoducho pracuje v kávovaroch. Práve preto poteší každého milovníka kávy príchod Nespressa na slovenský trh. Okrem Nespresso Boutique v Eurovei nám bude k dispozícii aj e-shop a Nespresso Club so zákazníckou starostlivosťou a servisom.

Brno butik

„Neustále mapujeme obchodné príležitosti v európskych aj mimoeurópskych štátoch a hľadáme nové miesta, kde sa ukrývajú zaujímavé možnosti pre naše obchodné aktivity. Tento rok rozširujeme svoje pôsobenie na Slovensko, kde máme silnú základňu priaznivcov,“ uviedla Simone Jansen, Business Execute Officer Nespresso Česká a Slovenská republika.

SUSTAINABILITY AAA NESPRESSO COSTA RICA DEC2015 0234.JPG 06072016184411874

Trvalo udržateľný rozvoj je takisto neoddeliteľnou súčasťou business konceptu značky. Všetky začína už od kávovej čerešne až po program Nespresso AAA Sustainable Quality, ktorý sa snaží udržiavať dažďové pralesy. Spoločnosť navyše pracuje na podobnom princípe ako fair trade, pričom udržiava vzťahy s farmármi po celom svete. Aj vďaka tomu je Nespresso schopné nakupovať zrná tej najvyššej kvality. Značka nakupuje výhradne výberovú kávu, ktorá tvorí len 10-20% celkovej produkcie. Vo svojej obľúbenej šálke kávy tak môžete objavovať jedinečné, dobrodružné, ale aj klasické chute. Čo by ste povedali na etiópsku kávu, ktorá chutí ako jahody so smotanou?

    2417

    Súvisiace články