Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 29. november 2017

Sezóna večierkov: 5 x párty účes

Sezóna osláv, párty a večeierkov sa nezadržateľne blíži a pokiaľ sa už aj vy pripravujete, určite oceníte naše tipy na účesy. Rockabilly Vráťte sa späť v čase do 40.rokov a oslávte to retro lookom, ktorý z vás spraví glamour divu.

Sezóna večierkov: 5 x párty účes

Sezóna osláv, párty a večeierkov sa nezadržateľne blíži a pokiaľ sa už aj vy pripravujete, určite oceníte naše tipy na účesy.

Rockabilly

Vráťte sa späť v čase do 40.rokov a oslávte to retro lookom, ktorý z vás spraví glamour divu. Najlepšie na tomto účese je, že sa dá vyčarovať aj z kratších vlasov.

Maximalizujte doplnky

Ak máte chuť na niečo pompézne, zásobte sa rozličnými vlasovými doplnkami v eklektickom štýle., ktoré následne umiestnite mierne strapatého účesu. Look ako z prehliadkového móla je na svete.

2

Messy Bun

Tentokrát zabudnite na uhladený drdol a nahraďte ho strapatým drdolom. Neexistuje nič jednoduchšie a zárovn efektnejšie. Doplňte ho minimalistickým líčením.

3

Glamour diva

Ak sa túžite vrátiť späť do najelegantnejšieho obdobia- 20. a 30. rokov, zvoľte účes s glamour vlnou. Je to síce časovo náročnejšie a vyžaduje si to istú zručnosť, avšak s týmto účesom doplneným efektnou linkou a červenými perami to máte vyhraté.

4

Lux Hippe

Áno, aj bandana zažíva svoj prerod a pomaly si nachádza cestu do našich každodenný šatníkov. Tie odvážnejšie z nás preto môžu siahnuť po bandane z luxusného materiálu vo výrazných farbách a vytvoriť si tak moderný hippie look.

5

Foto: Imaxtree

    1622

    Súvisiace články