Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 4. október 2016

4 trendy účesy na jeseň

Túto sezónu sa na scéne objavujú retro vibes a to vo veľkom. Či už ide o glam rock z 80.

4 trendy účesy na jeseň

Túto sezónu sa na scéne objavujú retro vibes a to vo veľkom. Či už ide o glam rock z 80. rokov, alebo 90. roky a logománia. Nevyhlo sa to ani hairstylingu. Sociálne médiá sú už nejakú tu dobu zaplavené tzv. boxer braids, čiže boxerskými vrkočmi, no ďalšie horúce trendy takisto získavajú na popularite. V dnešnom článku vám prinášame 4 ikonické účesy, ktoré sú ako stvorené do každodenného mestského života.

Zapletaný drdol
Zapletaný drdol kombinuje dva obľúbené účesy: drdol a zapletaný chvost. Znamená návrat k jednoduchosti, no s pridanou dávkou šmrncu. Predstavuje sofistikovaný a uhladený účes, ktorý si môžete dovoliť vytvoriť aj počas bežného dňa. Možno to na prvý pohľad nevyzerá ako jednoduchá práca, no prvý dojem môže klamať. Začnite tým, že vytvoríte cestičku vo vlasoch od ucha k uchu. Z vrchnej časti vlasov vyformujte klasický drdol. Spodnú časť zapleťte do normálneho vrkoča a zvyšné vlasy zastrčte popod neho.

@the_braid_bar

Plážové vlny
Slnkom zaliate dni na pláži plné slaného morského vzduchu sú už síce preč, no to neznamená, že si nemôžete dopriať spomienku na leto aspoň vo vlasoch. Jemné plážové vlny sú nadčasové, elegantné, no pritom uvoľnené. Inšpirovať sa môžete mnohými celebritami na čele s Brigitte Bardot až po Gisele Bündchen. Známa instagramerky Heidi Marie Garrett odporúča: „Umyjte si večer vlasy, ale nerozčešte ich. Ľahnite si do postele a ráno máte o dokonalé plážové vlny postarané.“ Pokiaľ by ste to však chceli urýchliť, skúste požiť lak na vlasy, a vlasy následne stláčajte v dlaniach.

IMG 0460@hairbyamberjoy

 

Drdoly
Nie jeden, ale hneď dva! 90. roky sú späť aj takýmto spôsobom a tešia sa obľube aj medzi známi osobnosťami počnúc Chiarou Ferragni až po Kendall Jenner. Drdoly vám dodajú športový, upravený look a veľkú dávku nostalgie. Pokiaľ máte jemné a rovné vlasy, skúste ich najskôr natočiť, čím im dodáte trochu objemu. Po dokončení drdolov, nezabudnite pár prameňov povyťahovať, aby ste dosiahli uvoľnený vzhľad.

IMG 0461@the_braid_bar

 

Rybí chvost
Zapletané vrkoče sú pre mnohých takisto spomienka na detstvo. Zrejme aj preto sa tešia takej popularite. Pokiaľ však hľadáte malé oživenie tohto už opozeraného looku, skúste rybí chvost, alebo hneď dva naraz.

IMG 0463@yetanotherbeautysite

    2099

    Súvisiace články