Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. november 2017

Adventné kalendáre pre beauty maniačky

S príchodom prvého novembrového dňa sa nám pomaly kráti čas na nákup vianočných darčekov, no ešte predtým nás čaká deň, kedy s navzájom obdarúvame drobnosťami. Klasikou, ktorú čaká takmer každý z nás na Sviatok Svätého Mikuláša je jednoznačne adventný kalendár, ktorý spoločne s nami netrpezlivo odratáva dni do Vianoc.

Adventné kalendáre pre beauty maniačky

S príchodom prvého novembrového dňa sa nám pomaly kráti čas na nákup vianočných darčekov, no ešte predtým nás čaká deň, kedy s navzájom obdarúvame drobnosťami. Klasikou, ktorú čaká takmer každý z nás na Sviatok Svätého Mikuláša je jednoznačne adventný kalendár, ktorý spoločne s nami netrpezlivo odratáva dni do Vianoc. Čo však poteší ešte viac ako kalendár plný čokolády? Kalendár plný beauty produktov! Pozrite sa s nami, čo tento rok vymysleli rôzne kozmetické značky!

Mavala
Každá milovníčka DIY manikúry ocení krásne tyrkysové balenie previazané ružovou stuhou, ktoré v sebe ukrýva nielen výber tých najkrajších farieb lakov na nechty, ale aj krém na ruky či iné beauty pomôcky.

Jo Malone
Parfumy a parfumované vonné sviečky sa ukrývajú v nádhernom balení Jo Malone. Dizajn kalendáru je inšpirovaný fasádami londýskych domov a ich farebnými dverami.

jo malone

Charlotte Tilbury
Adventný kalendár s príznačným názvom “Naughty or nice” v sebe ukrýva niekoľko produktov dekoratívnej kozmetiky.

charlotte tilburry

Khiel’s
Limitovaná edícia značky Khiel’s v spolupráce s Kate Morros poteší každú beauty maniačku, ktorá túži vyskúšať rôzne produkty. Miniatúrky ikonických produktov sa postarajú o dokonalé novuzrodenie pleti po sviatkoch.

kiehls

Lush
Netypický adventný kalendár, ktorý vás počas 12 dní prekvapí zakaždým inou vônou. Tešiť sa môžete na mydlá, vonné vybuchovacie guličky do kúpeľa či sprchové mlieka.

lush

Clarins
Ďalší 12-dňový adventný kalendár, ktorý vás zakaždým rozmazná iným, luxusným produktom. Doprajte si tak dokonalú predsviatočnú regenráciu a starostlivosť.

clarins

L’occitane
Značka tento rok pripravila dokonca dva adventné kalendáre, toto je však luxusnejšia verzia plná tých najobľúbenejších produktov.

loccitane

Benefit
Ktorá z nás by netúžila po adventnom kalendári plnom ikonických produktov znažky Benefit? Legendárna maskara, make-up a iné kozmetické vychytávka tak máte na dosah v dokonalom balení!

benefit

Estée Lauder
Ideálna voľba pre tie z nás, ktoré sa nevedia rozjodnúť medzi dekoratívnou kozmetikou a starostlivosťou. V tomto kalendári nájdet totiž produkty od značiek ako MAC, Bobbi Brow a samozrejme Estée Lauder.

estee lauder

Nuxe
Starostlivosť o telo a pokožku koncentrovaná v tomto kalendári značky Nuxe je to, po čom túži každá žena. Zahaľte sa do luxusných roduktov a zrelaxujte telo a myseľ!

nuxe

    7806

    Súvisiace články