Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. apríl 2017

Terapia farbami

Každá z nás ocení upravené ruky, ktoré by sa nezaobišli bez perfektnej manikúry. Značka Sally Hansen však posunula klasické laky na nechty do úplne novej sféry.

Terapia farbami

Každá z nás ocení upravené ruky, ktoré by sa nezaobišli bez perfektnej manikúry. Značka Sally Hansen však posunula klasické laky na nechty do úplne novej sféry. 22 farebných oditeňov v sebe spája žiarivosť a starostlivosť.

Sally Hansen je priekopníkom v inováciách a tentorkát prichádza s ďalšou novinkou- kolekciou Color Therapy, kde nájdete farebné laky na nechty, vrchný lak, olejček na nechty a nechtovú pokožku. Touto kolekciou tak značka splnila sen mnohým ženám, ktoré túžili nielen po nádhernej úprave, ale aj po zdraví svojich nechtov. Farebné laky a vrchný lak ototiž obsahujú patentovanú technológiu, ktorá poskytujue maximálnu starostlivosť a okamžitú hydratáciu vďaka argánovému oleju. Nechty tak vyzerajú nielen upravene, ale aj zdravo. Pri aplikácii lakov Color Therapy navyše vôbec nepotrebujete podkladový lak, a tak môžu výživné zložky pôsobiť priamo na nechty.

Kolekcia je rozdelná do troch sekcií, v ktorých si nájde to svoje milovníčka "nude" tónov, ale aj zástankyňa výrazných, bohatých odtieňov. Každú z nás však určite poteší aj dlhotrvajúci efekt lakov, ktorý vydrží až 10 dní pričom vôbec nestráca na svojej intenzite.

 

    1781

    Súvisiace články