Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. november 2016

Červená manikúra netradične

Červená manikúra sa stala ikonickým doplnkom do takej miery, že niektoré z nás si na sebe nevedia predstaviť inú farbu. Výhodou červeného laku je jeho univerzálnosť, nadčasovosť a sofistikovanosť, navyše pristane krátkym aj dlhým nechtom rôznych tvarov.

Červená manikúra netradične

Červená manikúra sa stala ikonickým doplnkom do takej miery, že niektoré z nás si na sebe nevedia predstaviť inú farbu. Výhodou červeného laku je jeho univerzálnosť, nadčasovosť a sofistikovanosť, navyše pristane krátkym aj dlhým nechtom rôznych tvarov. Ak aj napriek tomu túžite po zmene, či naopak chcete vyskúšať niečo odvážnejšie, prinášame vám pár tipov.

 

Potlače a vzory

Najjednoduchšou voľbou je doplniť červenú manikúru o vzory. Môžu to byť napríklad prúžky či komplikovanejšie motívy ako káro.

Metalický efekt a polmesiac

Polmesiac pri nechtovom lôžku získal na obľube najmä vďaka Dite Von Teese. Modernejšiu tvár mu môžete dodať napríklad vďaka metalickým efektom či exotickejším motívom. Zvoliť môžete aj opačnú verziu, kde výrazným prvkom bude obohatená špička nechtu.

Ombré

Efektná voľba, ktorá vás nesklame. Pohybovať sa môžete v odtieňoch červenej alebo si zvoliť výraznejšiu alternatívu s čiernou či inou farbou.

Foto: @nail_unistella, @wahnails, @aliciatnails, @paintbox, @cassmariebeauty, @karengnails / Instagram

    2189

    Súvisiace články