Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. september 2016

Parfums.sk sa mení na notino!

Najobľúbenejšia internetová parfuméria parfums.sk mení svoje meno na notino. Od roku 2004, kedy bola založená prvá internetová parfuméria parfums.cz, značka expandovala do 14 krajín.

Parfums.sk sa mení na notino!

Najobľúbenejšia internetová parfuméria parfums.sk mení svoje meno na notino. Od roku 2004, kedy bola založená prvá internetová parfuméria parfums.cz, značka expandovala do 14 krajín. Každoročne tak obslúži stovky tisícok zákazníkov. Parfémy a množstvo iných produktov v ponuke sú hlavným lákadlom stálych aj nových zákazníkov. Vďaka šírke svojej ponuky, cenám a prístupu k zákazníkom si značka získala fanúšikov po celom svete. To je dôvodom nového mena. Pre každú krajinu, každú kultúru bol vytvorený jednotný a nový názov. Z lokálnej značky sa tak stala globálna notino parfuméria. Na Slovensku a v Česku pôsobí značka najdlhšie, aj preto zmena prichádza u nás ako v prvej krajine.

Mení sa názov aj logo, ciele a prístup však ostávajú rovnaké. Správa objednávok, prihlasovací systém, široká ponuka sortimentu a jeho ceny ostávajú takisto nezmenené. Notino sa tiež bude naďalej sústreďovať na poskytovanie výborného zákazníckeho servisu.

Jednou z najväčších výhod parfumérie je široká ponuka sortimentu od produktov na starostlivosť o pleť či telo, dekoratívnej kozmetiky po parfémy, či rôzne kozmetické doplnky. Stránka ponúka aj exkluzívne produkty, ktoré inde nenájdete. Medzi kultové značky, ktorých produkty sú v portfóliu notino patrí Guess, Lancome, Versace a mnoho ďalších.

Vďaka vybudovanej sietí virtuálnych parfumérií po celom svete vám značkaposkytuje tie najvýhodnejšie ceny. Parfémy notino ponúkajú originálne produkty, ktoré pochádzajú výhradne od autorizovaných výrobcov. Okrem toho vám pri nákupe ponúkajú záruku vrátenia peňazí. Parfuméria notino navyše ako jedna z prvých získala certifikát APEK pre elektronickú komunikáciu, ktorý zaručuje bezproblémový a bezpečný nákup aj prípadné reklamácie. Certifikovaný obchod je taký, ktorý disponuje vysokou kvalitou služieb pre zákazníkov.

Objavte široké spektrum produktov na stránke notino.sk!

    9136

    Súvisiace články