Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 17. január 2018

Detox pre pleť

Nielen náš organizmus, ale aj pleť potrebuje z času na čas detox. ZnačkaM·A·C prináša kolekciu M·A·C MINERAILZE TOTAL DETOX, ktorá vďaka aktívnemu uhliu bojuje s toxínmi.

Detox pre pleť

Nielen náš organizmus, ale aj pleť potrebuje z času na čas detox. Značka M·A·C prináša kolekciu M·A·C MINERAILZE TOTAL DETOX, ktorá vďaka aktívnemu uhliu bojuje s toxínmi.

 

Kolekcia obsahuje 3 produkty- peeling, masku a pleťovú vodu, ktoré priťahujú nečistoty ako magnet. Hĺbkovo čistia pleť a to bez zbytočných chemických látok. Pokožka ostáva jemná, čistá a žiarivá.

Pleťová maska MINERALIZE RESET & REVIVE CHARCOAL MASK obsahuje prášok z bambusového uhlia, biely íl, ktorý je bohatý na minerály, vďaka čomu perfektne preniká do hĺbky a čistí póry. Zároveň tiež zabraňuje vzniku nečistôt.

MAC MineralizeTotalDetox MineralizeResetAndReviveCharcoalMask white 72dpi 1

Pleťová voda MINERALIZE CHARGED WATER CHARCOAL SPRAY je naplnená ingredienciami, ktoré okamžite dodajú pleti energiu, hydratáciu a perfektne ju prirpaví na aplikáciu make-upu.

MAC MineralizeTotalDetox MineralizeChargedWaterCharcoalSpray white 72dpi 1

Peeling MINERALIZE VOLCANIC ASH zbaví pleť nečistôt na povrchu aj vo vnútri pleti. Vašej pleti tak doprajete hĺbkový detox.

MAC MineralizeTotalDetox MineralizeVolcanicAshExfoliator white 72dpi 1

Tento kompletný detox pre pleť nájdete vo všetkých predajniach M·A·C na Slovensku aj v Česku.

MINERALIZE DETOX AMBIENT RGB 72

    1108

    Súvisiace články