Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 10. november 2017

V čom tkvie tajomstvo Indulony?

Takmer každý z nás aspoň raz vyskúšal Indulonu. Klasika, ktorá má miesto v našich domovoch už dekády si neustále udržiava základňu fanúšikov aj popri extrémne silnej konkurencii.

V čom tkvie tajomstvo Indulony?

Takmer každý z nás aspoň raz vyskúšal Indulonu. Klasika, ktorá má miesto v našich domovoch už dekády si neustále udržiava základňu fanúšikov aj popri extrémne silnej konkurencii. V našej redakcii sme sa rozhodli otestovať 3 typy Indulony a zistiť, čo stojí za jej pretrvávajúcim úspechom.

P1400565Modrá Indulona je vykúpením pre každého, kto zápasí s vysušenou pokožkou. Poskytuje okamžitú úľavu od svrbenia a štípania, ktoré sprevádzajú popraskanú pokožku. V našej redakcii zožala úspech aj v prípade doplnkovej liečby ekzémov.

Nechtíková Indulona je na rozdiel od modrej menej mastná, vstrebáva sa veľmi rýchlo a nezanecháva pocit mastnoty. My ju každodenne nosíme v kabelke ako rýchlu pomoc, a najlepšie na nej je, že vás vôbec neobmedzuje pri práci. Pridajte k tomu jemnučkú, no veľmi príjemnú vôňu a dostanete favorita na každý deň.

Posledným otestovaným typom bola kamilková Indulona. Zázračná kamilka je známa svojimi upokojujúcimi účinkami, preto niet divu, že je ako stvorená na citlivú pokožku. Po dlhodobejšom používaní kamilkovej Indulony sme v redakcii zaznamenali zmeny na pokožke, ktorá má sklony s začervenaniu a podráždeniu. Kvalita pokožky sa zlepšila a takisto je aj odolnejšia.

Indulona je dostupná, no pritom účinná, každý si dokáže v ponuke vybrať to, čo jeho pokožka potrebuje. To je zrejme tajomstvom Indulony. Niekedy totiž nepotrebujete hľadať drahé alternatívy, ale jednoduché riešenia.

    1728

    Súvisiace články