Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 3. november 2017

Indulona je vhodná aj pre deti

Indulona je v našich životoch už dekády. Prežila zmeny režimu, výmeny generácií aj globálnu konkurenciu.

Indulona je vhodná aj pre deti

Indulona je v našich životoch už dekády. Prežila zmeny režimu, výmeny generácií aj globálnu konkurenciu. Jej tajomstvom je pravidelná kontrola, testovanie a samozrejme zloženie, ktoré z nej urobili nenahraditeľnú súčasť takmer každej domácnosti.

Životná cesta Indulony Original často začína už na novorodeneckom oddelení, nie je totiž tajomstvom, že v nemocniciach na Slovensku a v Česku slúži práve tento produkt na starostlivosť o jemnú detskú pokožku. Obľúbená je na dermatologických oddeleniach. V júni 2017 Indulona uskutočnila prieskum a oslovila vyše 100 slovenských a českých dermatológov. Z nich až 95 % uviedlo, že odporúča Indulonu Original vo svojej praxi. A čo viac, väčšina z oslovených lekárov ju odporúča až dvom tretinám svojich pacientov. Pbľúbenosť v domácnostiach aj v lekárskom prostredí bolo to, čo viedlo značku k otestovaniu svojho ikonického produktu. Na základe toho tak získala certifikát bezpečnej kozmetiky pre deti. Testovanie radu Indulona Original vykonala renomovaná medzinárodná spoločnosť EUROFINS BEL/ NOVAMANN*. Navyše, inštitúcia dokonca zaradila krém Indulona Original medzi 2 % najkvalitnejších krémov na trhu, ktoré boli v laboratóriách testované.

Okrem toho, že sa Indulona môže pýšiť týmto certifikátom, neustále inovuje a vyvíja. Minulý rok práve preto spustila predaj rady starostlivosti o telo, vďaka čomu sa stala plnohodnotnou kozmetickou značkou. Jej cieľom je však naďalej držať krok s dobou a poskytnúť ešte špecializovanejšiu starostlivosť o pokožku.

indulona 2vyrobky

indulona 3vyrobky oranozva

Vyzerá to tak, že česko-slovenská klasika sa rozhodne nechystá opustiť naše domovy, čo poviete?

    1541

    Súvisiace články