Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 7. september 2017

Beauty must-haves na jeseň

S príchodom jesene sa menia nároky našej pokožky na starostlivosť. Neustále meniace sa počasie, kedy sa strieda dážď so slnečnými lúčami nás nutia venovať sa aj našej pleti a tomu prispôsobiť aj výber kozmetických produktov.

Beauty must-haves na jeseň

S príchodom jesene sa menia nároky našej pokožky na starostlivosť. Neustále meniace sa počasie, kedy sa strieda dážď so slnečnými lúčami nás nutia venovať sa aj našej pleti a tomu prispôsobiť aj výber kozmetických produktov. Ktoré by nemali chýbať ani vo vašom kozmetickom kufríku? Spoločne s Douglas máme pre vás odpoveď.


Odličovacia micelárna voda

Micelárna voda, ktorá obsahuje výťažky z kosatca, ktorý je známy svojim upokojujúcimi, hydratačnými a regeneratívnymi účinkami. Dôkladne pokožku prečistí a tonizuje. Je vhodná pre všetky typy pleti, neobsahuje parabény, silikóny, alkohol, parfumy a používať ju môžete ráno aj večer. Voda je tak základným produktom, ktorý po lete vráti vašu pleť opäť do formy.

Rozjasňujúca maska

S blednúcim opálením určite túžite vrátiť svojej pleti aspoň trochu žiarivosti. Ideálnym produktom sa v tomto prípade pre vás stane rozjasňujúca maska s konzistenciou gélu. Tešiť sa tak môžete na žiarivú pleť aj počas jesene.

Maska na oči

Špeciálnu starostlivosť si zaslúžia aj vaše oči. Hydratačná maska Aqua Focus s obsahom biocelulózy a polysacharidových zložiek vám zredukuje opuchy a kruhy pod očami. Obsahuje aj kokosové mlieko, vďaka čomu pokožke dodáva ochrannú vrstvu a pôsobí ako druhá koža. Neobsahuje minerálne oleje, parabény ani silikóny.

1

Hydratačná hmla

Upokojujúca, hydratačná hmla vás zbaví pocitu nepohody, ktorý spôsobuje suchá, unavená pokožka. Vašu pleť dokonale vyživuje a hydratuje najmä vďaka výťažkom z uhorky a harmančeka. Je tak ideálnym spoločníkom do práce či na cesty, kedy vás zachráni aj v nečakaných situáciách.

Korektívne sérum

Korekčné sérum Clear Focus vám zabezpečí osviežujúci pocit a zároveň vám pomôže aj po estetickej stránke- redukuje rozšírené póry, reguluje vylučovanie mazu a takisto aj zmatňuje. Pre hladšiu a rovnomernejšiu pokožku aplikujte ráno aj večer.

Vypínajúce sérum

Sérum Age Focus vám zase zabezpečí dokonalú hydratáciu prepojenú s liftingom, antioxidáciou a spevnením vďaka zložiek z pekanových orechov, javorového sirupu, sójovej múky a žita, ktoré sú známe svojimi vypínajúcimi účinkami. Pre dlhotrvajúci efekt aplikujte ráno aj večer.

2

Vločkový peeling

Vločkový peeling Aqua Focus odstráni odumreté bunky, nečistoty a zjemní zhrubnuté miesta vďaka bambusovému púdru a exfoliačným zrnkám celulózy, ktorá podporuje obnovu buniek a čistí upchaté póry.

Korektívna tyčinka

Ak vás náhodou prekvapia nečistoty, vašou prvou pomocou bude Tyčinka proti nečistotám Clear Focus s obsahom derivátu vitamínu C s antioxidačnými vlastnostmi. Chráni pokožku, rozjasňuje pleť a podporuje tvorbu kolagénu. Nečistoty tak jednoducho zakryjete a ošetríte.

BB krém

Hydratácia, zjednotenie, rozjasnenie- toto všetko v sebe skrýva BB krém 5 v 1 Perfect Focus vďaka zložkám z ibišteku. Ochráni vás aj od silného jesenného slnka vďaka faktoru SPF 25.

Vitamínová starostlivosť pre telo

Starostlivosť venujte aj svojmu telu. Vďaka skrášľujúcej telovej kúre s obsahom provitamínu B5 (pantenol) to bude jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Doprajete si tak regeneráciu, upokojenie, výživu a ochranu. Vaša pokožka tak získa späť svoju jemnosť a prirodzenú krásu.

3

    2005

    Súvisiace články