Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 19. október 2016

Sila prírody v boji proti vráskam

Každodenný zhon, stres, ale aj znečistené ovzdušie či stravovacie návyky majú výrazný vplyv na stav a kvalitu našej pokožky. Pleť je tak vystavovaná rôznym podmienkam, s ktorými musí bojovať.

Sila prírody v boji proti vráskam

Každodenný zhon, stres, ale aj znečistené ovzdušie či stravovacie návyky majú výrazný vplyv na stav a kvalitu našej pokožky. Pleť je tak vystavovaná rôznym podmienkam, s ktorými musí bojovať. Celý tento kolobeh však vyúsťuje do tvorby vrások a predčasného starnutia. Novinka značky Yves Rocher však našla účinnú zbraň v rastlinnej ríši.

Značka Yves Rocher je známa svojimi produktmi, ktoré využívajú najmä rastlinné zložky. Tentokrát však posunuli svoj výskum opäť o niečo ďalej. Tak ako ľudia, aj rastlinný svet je vystavovaný rôznym negatívnym vplyvom a napriek tomu im dokáže odolávať. Vďačia tomu obranným mechanizmom, ktoré odborníci značky YVES ROCHER dokázali využiť aj v náš prospech.

Elixir jeunesse serum s dvojakym ucinkom 004Sérum Elixir Jeunese je novinkou v portfóliu značky. Kombinuje v sebe vysoko koncentrované výťažky z rastliny aphloia, vďaka čomu je pleť revitalizovaná do hĺbky a zároveň je chránená pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi.

Strom Aphloia Theiformis sa vyskytuje v oblasti Madagaskaru a je výnimočný svojou schopnosťou adaptácie, revitalizácie a ochrany. Staršie stromy pravidelné zhadzujú vrchné vráskavé vrstvy kôry, zatiaľ čo pod nimi sa prirodzene tvoria nové. Pokiaľ je strom vystavený vonkajším vplyvom, začína produkovať zvýšené množstvo mangiferínu, ktorý ju chráni pred negatívnym vonkajším efektom a zároveň jej umožňuje rýchlo sa regenerovať. Špeciálnym procesom sa odborníkom značky YVES ROCHER podarilo stimulovať jeho zvýšenú tvorbu. Výsledkom je 5x koncentrovanejší a teda aj účinnejší výťažok v produkte Elixir Jeunesse, ktorý má dvojaký účinok: revitalizuje a chráni. Navracia pleti jej štruktúru a zvyšuje súdržnosť buniek a zároveň bojuje proti negatívnym vplyvom a zabraňuje tak vzniku oxidačných procesov.

Sérum má vo Francúzsku registrovaných patentov a jeho obsah z 94% tvoria zložky prírodného pôvodu. Neobsahuje minerálne oleje, silikóny, farbivá či parabény. Flakón je navyše vyrobený z recyklovateľného skla.

    1880

    Súvisiace články