Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 30. september 2016

Vráťte pleti žiarivosť a čistotu

Každá z nás pozná ten pocit, keď sa po náročnom dni vráti domov. Vtedy nie je nič lepšie, ako dodať pleti jemnú, no efektívnu očistu.

Vráťte pleti žiarivosť a čistotu

Každá z nás pozná ten pocit, keď sa po náročnom dni vráti domov. Vtedy nie je nič lepšie, ako dodať pleti jemnú, no efektívnu očistu. Vďaka najnovšiemu produktu značky CHANEL, to je prekvapivo jednoduché a navyše príjemné.

SO2015 01 0001LE BI-PHASE VISAGE odličuje a zároveň ošetruje pleť od škodlivých čiastočiek, ktoré sa nachádzajú v ovzduší. Produkt vznikol ako doplnok k obľúbenému DÉMAQUILLANT YEUX INTENSE. LE BI-PHASE VISAGE jemne čistí pleť, obnovuje jej prirodzenú sviežosť. Dokáže však veľmi rýchlo odstrániť aj ten najtvrdohlavejší make-up a nečistoty, ktoré sa usádzajú na povrchu kože, práve vďaka unikátnej kombinácii extraktov z morských rastlín. Výťažok z modrej riasy je známy svojimi ochrannými účinkami, ktorý pleť zbavuje stresového zaťaženia spôsobeného znečistením ovzdušia. Morská salicornia zase reguluje prirodzenú hydratáciu pleti a posilňuje kožu.

LE BI-PHASE VISAGE má dve čistiace zložky, každá z nich obsahuje jednu z kľúčových ingrediencií. Vodová báza obsahuje silu modrej riasy, zatiaľ čo emulzia ponúka posilňujúce výhody morskej salicornie. Po zatrasení sa tieto dve bázy dočasne zmiešajú, čo im prinesie výnimočnú odličovaciu silu, ktorá odstraňuje nečistoty veľmi jemným spôsobom.

V jedinom kroku dokáže LE BI-PHASE VISAGE zbaviť pleť nečistôt rôzneho typu, mastnoty aj make-upu, no pritom je veľmi šetrný ku každému typu pleti. Po aplikácii ostane pleť jemná, zamatovo hebká, hydratovaná a porovnateľne žiarivejšia.

    1369

    Súvisiace články