Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 29. september 2016

Exkluzivita pre vašu pleť

Kaviár je symbolom vyváženej výživy, no zároveň noblesy. Je vzácny a vyhľadávaný kvôli svojej prestíži.

Exkluzivita pre vašu pleť

Kaviár je symbolom vyváženej výživy, no zároveň noblesy. Je vzácny a vyhľadávaný kvôli svojej prestíži. Okrem toho, že je súčasťou jedálnych lístkov luxusných reštaurácií, svoje miesto si našiel aj v kozmetických prípravkoch značky La Praire.

Každý produkt značky La Praire je obohatený o výťažky z kaviáru, vďaka čomu poskytuje pleti energiu, regeneráciu aj omladenie. Vznikol tak produkt Skin Caviar. Spojenie značky La Praire a kaviáru nadobudlo nový rozmer vďaka

1

špeciálnemu procesu parnej destilácie, ktorá dokáže zachytiť najčistejšie kaviárové zložky, ktoré sú majú vynikajúce spevňujúce a liftingové vlastnosti. Kaviárový komplex obsiahnutý v produktoch La Praire je exkluzívnym patentom. Ponúka ženám úplne nový a výnimočný zážitok z používania kozmetiky La Praire.

Ošetrujúca esencia Skin Caviar Essence- in- Lotion je jemná a pritom efektívna, predstavuje základný krok pred aplikáciou séra. Výborne pleť hydratuje a spevňuje, vďaka čomu ju perfektne pripraví na aplikáciu ďalších produktov z rady Skin Caviar. V tejto línii produktov sa značke podarilo spojiť švajčiarsku precíznosť, inováciu a prírodnou dávkou luxusu, vďaka čomu vznikla exkluzívna starostlivosť o pleť.

    1362

    Súvisiace články