Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 27. september 2016

Novinka od Guerlain: Modrá je nová čierna

Čierna je najuniverzálnejšia farba, ktorú zvolíme vždy, keď si chceme byť istí, že nič nepokazíme. Malé čierne sú takisto klasickou voľbou a nemali by chýbať v šatníku žiadnej ženy.

Novinka od Guerlain: Modrá je nová čierna

Čierna je najuniverzálnejšia farba, ktorú zvolíme vždy, keď si chceme byť istí, že nič nepokazíme. Malé čierne sú takisto klasickou voľbou a nemali by chýbať v šatníku žiadnej ženy. La petite Robe noire, čiže malé čierne šaty, je ikonickou vôňou renomovanej francúzskej značky Guerlain, ktorá bola tentokrát odetá do modrej.

LPRN16 401 PACKSHOT

Vôňa je pomyselným spojením medzi krásou na povrchu, ktorú zvýrazňujeme oblečením a tou vnútornou krásou. Na povrch však necháva preniknúť len také množstvo krásy, aby si zachovala svoju tajomnosť. Najnovšia La petite Robe noire bola vytvorená tak, aby priniesla voňavý, nadčasový a elegantný zážitok. Dokáže byť romantická, živelná aj elegantná, presne tak ako každá energická žena.

Svojou vôňou vás okamžite exportuje do svetových metropol ako Benátky, New York či Moskva. Tieto mestá boli inšpiráciou pre vytvorenie La petite Robe noire „Eau de parfum intense,“ v ktorej sa snúbia tóny cukrovej vaty, vanilky a bulharskej ruže, ktoré jemne dotvárajú tóny čerstvých čučoriedok. Závan exkluzivity a atmosféru veľkomesta podčiarkujú drevité tóny bieleho pižma, ktoré sa elegantne spája so santalovým drevom. Je intenzívna, no pritom jemná.

LPRN16 400

    1689

    Súvisiace články